Alte suplimente alimentare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supliment Alimentar, OstroVit, Bison Beard, Stimuleaza Cresterea Barbii si a Parului, 60 capsule

Ostrovit
Supliment Alimentar, OstroVit, Bison Beard, Stimuleaza Cresterea Barbii si a Parului, 60 capsule
OSTRVT-BSN-BRD-60cps
in stock
lei47.41

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

OstroVit Pharma Bison Beard 60 de capsule
OstroVit Pharma Bison Beard este suplimentul alimentar de cea mai inaltă calitate din capsulele HPMC, care conține un complex de ingrediente special selectate, inclusiv vitamine, minerale și extracte de plante, care susțin creșterea părului facial, cresc eficiența regenerativă a foliculilor de păr și ajută la menținerea. păr și piele sănătoase.

OstroVit Pharma Bison Beard 60 de capsule

  • 60 CAPSULE Per pachet
  • 30 PORȚII Per pachet
  • 2 CAPSULE 1 portie = 2 capsule
  • 11 ingrediente active
  • Cea mai inaltă calitate a materiilor prime și a producției
  • Sticla inchisa la culoare cu capsule
  • Produsul este suficient pentru o lună de suplimentare
  • Ingrediente esențiale pentru barba groasă de vis
  • OstroVit Pharma Bison Beard - o barbă de bivol la indemana ta!
  • OstroVit Pharma Bison Beard este un supliment alimentar dezvoltat in colaborare cu specialiști din industria coaforului și din mediul tehnologic, care știu cel mai bine ce ingrediente și compuși sunt necesari in alimentația noastră pentru a obține rezultate satisfăcătoare la o barbă sănătoasă, groasă și puternică. .

L-cisteină HCL - este o proteină, aminoacid sulfuric endogen (impreună cu homocisteină și metionină formează un grup de aminoacizi sulfurați), care se găsește in keratina, care este componenta principală a părului, pielii și unghiilor.

L-metionina - este un aminoacid exogen (corpul uman este incapabil să-l producă singur), sulfuric. Metionina este un acid care incepe biosinteza proteinelor, cisteinei, creatininei și carnitinei. Suplimentarea este recomandată in cazurile de tratare a bolilor legate de căderea și căderea părului.

Extract de fructe Saw Palmetto - poate regla secreția de sebum (sebum) și poate contribui la imbunătățirea pielii noastre prin reducerea acneei, punctelor negre și a altor modificări ale pielii. Saw Palmetto poate ajuta la buna funcționare a sistemului urinar și, de asemenea, poate afecta pozitiv lupta impotriva hiperplaziei de prostată. Planta minune poate ajuta, de asemenea, la reducerea căderii părului, care este o pacoste comună pentru bărbații de varstă mijlocie.

Extract din părțile măcinate de coada-calului (inclusiv silice 7%) - coada-calului este una dintre cele mai vechi plante din lume. Cunoscut in primul rand pentru preparatele care au un efect benefic asupra pielii, părului și unghiilor noastre. Conține ingrediente polifenolice valoroase și acizi organici. Planta este adesea folosită in problemele tractului urinar, ca și alte plante, are efect diuretic, scade tensiunea arterială. Iși datorează proprietățile de intărire unei doze mari de siliciu. Regenerează perfect pielea, părul și unghiile.

Metilsulfonilmetan MSM - sau metilsulfonilmetan este un compus organic al sulfului. La fel ca glucozamina, este adesea recomandată pentru probleme articulare. In plus, sulful participă și la sinteza colagenului și a keratinei. Aceste substanțe sunt necesare pentru menținerea părului, pielii și unghiilor puternice și sănătoase.

Acid pantotenic (vitamina B5) - Acidul pantotenic contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal, precum si la sinteza si metabolismul corespunzator a hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori. In plus, contribuie la reducerea oboselii și a oboselii și ajută la menținerea performanței mentale la nivelul corect.

Biotina (vitamina B7) – contribuie la mentinerea metabolismului energetic corespunzator, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. In plus, contribuie la menținerea metabolismului adecvat al macronutrienților. Biotina ajută la menținerea sănătății pielii și părului și ajută la menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase.

Zincul – sub formă de picolinat de zinc organic și foarte absorbabil, este probabil unul dintre principalele minerale care ajută la imbunătățirea funcționării sistemului nostru imunitar. Zincul participă la formarea anticorpilor imunitari, iar deficiența acestuia crește riscul creșterii nivelului markerilor inflamatori, motiv pentru care nivelul său optim in organismul nostru este atat de important. Deficiența contribuie la tulburări ale sistemului imunitar și la căderea părului.

Vitamina C ajută la producerea corectă a colagenului pentru a asigura buna funcționare a vaselor de sange, oaselor, cartilajelor, gingiilor, pielii și dinților. In plus, contribuie la mentinerea metabolismului energetic corespunzator si ajuta in plus la buna functionare a sistemului nervos si imunitar.

Vitamina E – este un antioxidant puternic care ajută la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ și a leziunilor celulare cauzate de radicalii liberi.

Vitamina A – este un grup de compuși chimici ale căror structuri sunt foarte asemănătoare. Retinol, retinaldehidă, acid retinoic sau provitamine precum beta, alfa sau gamma-caroten. Vitamina A imbunătățește starea pielii, a vederii și a sistemului imunitar.

Proprietățile ingredientelor conținute in OstroVit Bison Beard:

  • Ele susțin menținerea părului, unghiilor și pielii sănătoase
  • Ele susțin regenerarea necesară a foliculilor de păr
  • Ele previn căderea prematură a părului și il intăresc prin imbunătățirea structurii acestuia
  • Imbunătățesc semnificativ pielea, părul și unghiile, oferindu-le un aspect excepțional de sănătos
  • Conțin un complex de vitamine esențiale, minerale și extracte de plante care susțin creșterea părului facial
  • AVERTIZARE! Datorita continutului ridicat de L-metionina si L-cisteina produsul are o aroma naturala, specifica. Aceasta este o caracteristică naturală a materiilor prime.

Utilizare sugerată
Consumați 1 porție (2 capsule) pe zi, de preferință la masă. Preparatul este destinat adulților.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate fi folosit ca inlocuitor al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie utilizat de copii, femei insărcinate și mamele care alăptează. A nu se lăsa la indemana copiilor mici.

Date nutriționale:
Greutate neta a produsului: 46 g
Porții per recipient: 30
Marimea portiei: 2 capsule

Ingrediente active pe porție % RI*
Metilsulfonilmetan MSM 300 mg -
L-metionină 250 mg -
L-cisteină HCL 200 mg -
Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 150 mg 2500
Extract măcinat de coada-calului (7% silice) 150 mg -
Vitamina C (acid L-ascorbic) 80 mg 100
Extract de fructe Saw Palmetto 75 mg -
Zinc (picolinat de zinc) 15 mg 150
Vitamina E (DL-alfa tocoferil acetat) 12 mg 100
Vitamina A (acetat de retinil) 800 µg 100
Biotină (D-biotină) 2500 ug 5000

Product Details

Ingredient principal
Biotina
Property
Fara GMO
Cantitate
100 ml
Greutate
100 g
Aroma
Fara
Pentru
Barbati
Forma/Textura
Capsule moi
Utilizat pentru
Sanatate sexuala
Continut pachet
60x Capsule
Tip administrare
Cale orala
Numar bucati/flacon
60
4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.