Alte suplimente alimentare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel Nazal, Neilmed, NasoGel, Dry Noses, cu Aloe Vera pentru Efect Hidratant si Reparator, 28.4gr

NeilMed
Gel Nazal, Neilmed, NasoGel, Dry Noses, cu Aloe Vera pentru Efect Hidratant si Reparator, 28.4gr
NLMD-NSL-GEL-28.4gr
out of stock
lei68.54

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Utilizări recomandate:
NasOGEL oferă hidratarea și lubrifierea căilor nazale uscate și iritate cauzate de clima uscată și căldura interioară. Ajută la reducerea uscăciunii nazale experimentate in timpul călătoriilor cu aerul conditionat, a oxigenului și a utilizării CPAP, precum și a simptomelor de uscăciune cauzate de rinita atrofică, post radioterapie și intervenții chirurgicale pe sinusuri.

Instructiuni:
După perforarea etanșării, inșurubați varful aplicatorului pe tub. Strangeți ușor tubul pană cand vedeți gel pe varf. Introduceți ușor varful aplicatorului in nară și răsuciți pentru a aplica uniform pe mucoasa nazală. Repetați pe nara opusă. Acoperiți varful cu capacul inclus după utilizare pentru a preveni uscarea. Poate fi folosit la fiecare 4 pană la 6 ore după cum este necesar. Curățați varful cu o carpă uscată fără scame sau clătiți-l cu apă. Pentru a preveni contaminarea, produsul trebuie utilizat de către un utilizator unic.

Ingrediente:
Hialuronat de sodiu, aloe vera, alantoină, carboximetilceluloză, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu, glicerină, propilen glicol și apă purificată de calitate USP. Se adaugă metilparaben și propilparaben ca conservant.

Product Details

Property
Fara coloranti artificiali
Cantitate
28.4 ml
Greutate
28.4 g
Aroma
Fara
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Gel
Continut pachet
1x Gel 28.4gr
Tip administrare
Cale respiratorie
Numar bucati/flacon
1

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.