Supliment Alimentar
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supliment Alimentar, Biocodex, Aflorex, Tratamentul Colonului Iritabil cu Probiotice, 30 capsule

BIOCODEX
Supliment Alimentar, Biocodex, Aflorex, Tratamentul Colonului Iritabil cu Probiotice, 30 capsule
SYMB-AFLRX-30cps
in stock
lei177.16

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Symbiosys Alflorex actioneaza eficient impotriva sindromului de intestin iritabil datorita tulpinii Bifidus longum 35624: un probiotic. Oferă o reducere dovedită științific a simptomelor acestei afecțiuni. Această tulpină face parte din familia de bacterii transmise de la mamă la copil la naștere și care trăiesc in mod natural in intestinul uman. Aderă la peretele intestinal, creand o peliculă protectoare liniștitoare și fortifică. Cutia contine 30 de capsule a cate 250 mg fiecare, adica 1 luna de tratament. Acest supliment alimentar este potrivit pentru persoanele care urmează o dietă săracă in FODMAP. Nu conține lactate, lactoză, conservanți, soia și gluten. Este potrivit pentru vegetarieni.

Administrare:
Luați o capsulă pe zi timp de 1 lună. Alflorex poate fi luat cu sau fără alimente, in orice moment al zilei. Inchideți intotdeauna tubul ermetic după utilizare. A nu se păstra la frigider. A se pastra la o temperatura sub 25°C. A se păstra intr-un loc uscat. A nu se lăsa la indemana copiilor. Citiți instrucțiunile inainte de utilizare.

Ingrediente:
B. longum 35624, amidon de porumb, stearat de magneziu, hipromeloză.

 

Product Details

12 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.