Supliment Alimentar
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supliment Alimentar, Luxeol, Chute de Cheveux, impotriva Caderii Parului, 30 capsule

LUXEOL
Supliment Alimentar, Luxeol, Chute de Cheveux, impotriva Caderii Parului, 30 capsule
LUX-CRSS-30cps
in stock
lei129.68

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Luxeol este un supliment alimentar realizat din coada-calului care promovează creșterea și intărirea părului. Contine si afine care activeaza microcirculatia scalpului. Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei. In cele din urmă, zincul contribuie la menținerea părului sanatos.

Fabricat in Franța.

Administrare
Luați 1 capsulă pe zi, in timpul mesei, cu un pahar mare cu apă. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

A nu se lăsa la indemana copiilor mici.

Ingrediente
Keranat® (extract din semințe de mei (Panicum miliaceum), ulei de floarea soarelui, extract din semințe de grau (Triticum aestivum), antioxidant: extract de rozmarin), inveliș de capsule (gelatină de origine bovină, umectant: glicerină, coloranți: oxid de fier roșu, dioxid de titan [nano ]), pulbere de parte aeriană de coada-calului (Equisetum arvense), emulgator: lecitină de floarea soarelui, trigliceride (palmă, nucă de cocos), extract de boabe de afine (Vaccinium myrtillus), ulei de floarea soarelui, emulgator: ceară galbenă, oxid de zinc, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).

 

Product Details

9 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.