Benzi pentru Albirea Dintilor
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Benzi pentru Albirea Dintilor, Glory Smile, PAP Strips, fara Peroxid, Vegan-Friendly, Cutie 14 plicuri, 28 benzi

GlorySmile
Benzi pentru Albirea Dintilor, Glory Smile, PAP Strips, fara Peroxid, Vegan-Friendly, Cutie 14 plicuri, 28 benzi
GLRY-PAP-STRIPS-14p
in stock
lei62.85

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Avand formula PAP+ pentru albirea dinților, aceste benzi pentru albire funcționează pentru a indepărta eficient petele, fără durerea și sensibilitatea cauzate de benzile de albire concurente care conțin peroxid de hidrogen.

Fiecare bandă de albire a dinților PAP+ este sigură pentru dinții sensibili, proiectată cu formula PAP+, benzile indepărtează eficient petele fără ca sensibilitatea să cauzeze deteriorarea smalțului asociată cu produsele tradiționale de albire a dinților.

Pur și simplu folosiți benzile albe Glorysmile's White Strips o dată pe zi timp de 30 de minute in timp ce vă desfășurați ziua. Benzile de albire PAP+ nu lasă reziduuri post-albire și funcționează perfect atunci cand sunt combinate cu o pastă de dinți pentru albire ca parte a rutinei tale zilnice.

Cand este aplicată pe dinți, fiecare bandă de albire a dinților aderă ferm la suprafața dintelui și eliberează ingredientele active ale formulei PAP+ in structura dintelui pentru a oferi o albire rapidă a dinților, precum și pentru a ajuta la sensibilitatea preexistentă.

Benzile pentru albirea dinților PAP+ conțin 28 benzi pentru albirea dinților (14 benzi pentru albirea dinților de sus și 14 benzi de albirea dinților inferiori)

Care este diferența dintre Peroxid și PAP?
Atat tratamentele de albire PAP, cat și cele de albire pe bază de peroxid, folosesc acțiunea oxidantă pentru a distruge petele și a ușura aspectul dinților.
Ca parte a acestui proces, peroxidul eliberează ceva cunoscut sub numele de radicali liberi. Radicalii liberi atacă cu ușurință moleculele organice pentru a reduce decolorarea, dar sunt, de asemenea, probabil să provoace efecte secundare nedorite, cum ar fi sensibilitatea, iritarea gingiilor și demineralizarea.
PAP reacționează in mod similar cu petele de dinți, doar fără eliberarea de radicali liberi. Aceasta inseamnă că moleculele responsabile de decolorare sunt descompuse in siguranță, fără niciun risc de sensibilitate, durere sau deteriorare.

Dinți vizibil mai albi cu benzi express de 30 de minute
14 tratamente - Petele dure dispar
Fixare fără alunecare - Se lipește ferm și se indepărtează usor
3 straturi - strat PET, gel, strat PO

Cum se utilizează:

  • Scoateți benzile de pe suportul de plastic
  • Aplicați banda superioară pe dinții de sus și repetați cu dinții de jos
  • Lăsați 30 de minute, evitați să mancați sau să beți
  • Scoateți și aruncați benzile, clătiți orice gel existent

Pachetul include: cutie, benzi, manual, ghid de nuanțe, husă

Ingrediente: glicerina, apa/apa, polivinilpirolidona, etilceluloza, alcool, poliacrilat de sodiu, acid ftalimidoperoxicaproic (PAP), xilitol, citrat de potasiu, hidroxipatita, rebaudiozida A, mentol.

Product Details

Ingredient principal
Acid ftalimidoperoxicaproic
Property
Fara Peroxid de Hidrogen
Tip Produs
Benzi
Beneficii
Ajuta la albirea dintilor si indepartarea petelor
Cantitate
14 ml
Greutate
14 g
Aroma
Menta
Set
Da
Numar bucati/set
14
Gama
Classic
Continut pachet
14 x Plicuri (28 Benzi Albire)
Timp maxim de folosire
30 min
Concentratie peroxid de hidrogen (%)
0%
11 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.