• -6%
Adezivi si benzi adezive
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Banda Adeziva, Zamo®, tip Scotch, Acrilica, cu Aderenta Puternica, 48mm x 60m, Maro

ZAMO
Banda Adeziva, Zamo®, tip Scotch, Acrilica, cu Aderenta Puternica, 48mm x 60m, Maro
ZMO-BND-ADZV-ACRL-48mm-60m-mro
out of stock
lei4.55 lei4.84 -6%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Reincărcare cu bandă: diametrul interior al benzii se potrivește cu pistoalele standard de bandă, ușor de tăiat și utilizat.
Maro: poate acoperi detaliile sensibile; Rezistenta la rupere; Lipiciitate puternică; Suprafață netedă și strălucitoare.
Dimensiune adecvată: bandă transparentă de 48mm x 66m per rolă, ideală pentru utilizare pe multe materiale diferite, inclusiv hartie, laminate și multe altele.
Aplicație largă: Ambalarea pachetelor, protejarea scrisorilor, sigilarea baxurilor, repararea documentelor, banda de ambalare pentru cadouri, ambalarea obiectelor ușoare și lipirea hartiei sau a paginilor rupte.

Product Details

Culoare
Maro
Cantitate
10 ml
Greutate
10 g
Numar bucati/set
1
Lungime
60 m
Functii
Rezistent la caldura
Material
Acril
Latime
48 mm
Lungime rola
60 m
Tip adeziv
Lipici solid
Tip banda adeziva
Clasica
Tip adeziune
Detasabila
Aplicabil pe
Carton

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.