Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Rola Dermatologica - ZGTS Dermaroller - Diverse Dimensiuni

Rola Dermatologica - ZGTS Dermaroller - Diverse Dimensiuni

Tratamentul Cicatricilor

Procedura de reducere a cicatricilor cu Dermaroller functioneaza prin eliberarea de tesut cicatricial vechi, adanc in piele. Tesutul cicatricial este ceea ce creeaza cicatricile vizibile pe suprafata pielii. Tratamentul va repara pielea in mod natural, lucrand sub suprafata pielii (in derm). Acest lucru necesita timp pentru ca noi fibre de colagen si elastina se formeaza, netezind cicatricile, generand celule noi de piele si imbunatatind circulatia de sange. Rezultatele pot fi vazute in decurs de 6 saptamani, si o ameliorare de 70-80% a cicatricilor.

cicatrici

Tratamentul Vergeturilor

Vergeturile sunt cauzate de intinderea pielii in timpul cresterii rapide la pubertate si sarcina. Aproximativ 80% din toate femeile insarcinate se confrunta cu vergeturile. Aceasta intindere a pielii rezulta in rupturi, care in cele din urma se transforma in cicatrici. Vergeturile noi apar ca linii neregulata de culoare violet si, treptat, isi schimba culoarea in alb sau argintiu. Vergeturile sunt permanente, si la atingere sunt mai netezi decat retul pielii din jur. Hormonii glucocoricoizi sunt responsabili de vergeturi. Ei previn transformarea de fibroblaste in colagen si fibre de elastina. Desi vergeturile nu compromit functia organismului, in cele mai multe cazuri, vergeturile pot fi o mutilare estetica si poate duce de multe ori la depresie. Pana acum, vindecarea vergeturilor a fost foarte "dificila" iar imbunatatirea cremelor si tratamentelor cu laser limitata. Rola dermatologica Dermaroller stimuleaza regenerarea celulelor si proliferarea dramatica a fibrelor de colagen si elastina. Multi dermatologi au inceput inca din 2007 sa trateze vergeturile. Rezultatele au fost uimitoare si se poate astepta la o imbunatatire de 70%.

vergeturi

Tratamentul Ridurilor

Primele semne ale imbatranirii sunt, in general, formarea liniilor fine, mai ales in jurul ochilor si buza superioara. Straturile epidermei devin mai subtiri si mai dure, iar transparenta anterioara incepe sa se estompeze. Derma pierde din elasticitate prin degradarea fibrelor de colagen si elastina. Celulele tesutului dermal incep sa se micsoreze. In plus, pielea se confrunta cu o pierdere dramatica de hidratare. Toti acesti factori participa la degradarea pielii.

Ce se poate face pentru a opri aceasta degradare? Raspunsul este regenerarea celulara! Acest lucru poate fi realizat cu Terapia de Inductie de Colagen (TIC). TIC este o procedura simpla de microneedling cu rola dermatologica Dermaroller. Este absolut eficace si stimuleaza crearea de noi celule de colagen care stimuleaza pielea prin remodelarea structurii dermei si epidermei.

In cazul rolelor dermatologice medicale, in functie de starea pielii a fiecarui individ, 1 pana la 3 proceduri, separate cu 6 pana la 8 saptamani, sunt suficiente pentru a reface suprafata pielii.

riduri

Impotriva caderii parului

Deoarece Dermaroller stimuleaza regenerarea in zonele in care este aplicat, de asemenea, poate stimula la cresterea parului (in locurile in care a avut loc caderea parului). Stimuland circulatia sangelui este dovedita o modalitate de a opri caderea parului si regenerarea parului, crescand aprovizionarea de materii prime catre foliculii de par si incurajand astfel cresterea.

Circulatia imbunatatita a sangelui la nivelul scalpului poate ajuta, de asemenea, la reducerea nivelului de DHT din scalp.

Este recomandat Dermaroller pentru tratarea caderii de par?

Absolut. Cauzand gauri minore la nivelul scalpului este un mod excelent de a incuraja regenerarea pielii si a foliculilor de par. Trucul este sa combinati acest dispozitiv cu o solutie care stimuleaza cresterea parului. Va recomandam Minoxidil si ii veti spori eficacitatea pana la 80%.

cadere-par

Terapie cu Inductie de Colagen

Procedura de inductie a colagenului cu Dermaroller actioneaza prin stimularea propriului corp de a crea colagen. Corpul tau va incepe sa regenereze in mod natural pielea, lucrand sub suprafata acesteia (in derm). Noi celule de piele sunt generate si circulatia sangelui este imbunatatita. Va dura doar pana la 6 saptamani inainte ca semne vizibile de regenerare sunt observate si procesul va continua in urmatoarele luni, oferindu-va o imbunatatire progresiva si de lunga durata.

riduri fine

Livrare Transdermica

Pielea noastra nu numai ca este cel mai mare organ, dar de asmenea protejeaza organismul impotriva influentelor de mediu, cum ar fi temperatura, bacteriile, pierderea excesiva de apa, etc. Pielea creste in grosime pana la 20 de ani si ramane constanta timp de aproximativ 40 de ani. Dupa 60 de ani pielea se degradeaza. In medie, pielea umana normala are o grosime de 1,5mm si este clasificata in 3 zone majore: epiderma (0,12mm) derma si sub-derma (1,5mm).

Epiderma are 5 straturi in total, stratul superior este numit stratul cornos. Grosimea lui este de aproximativ o sutime de milimetru, si este greu de crezut ca acest strat subtire este principala bariera de proectie a corpului nostru. Stratul cornos este constant reprodus de straturile epidermei inferioare. Este atat de eficient ca aproape nimic nu il poate penetra.

Asadar, ce procent din regimul dumneavoastra de ingrijire a pielii patrunde in straturile viabile in care ingredientul activ poate stimula pielea?

livrare transdermica

In functie de "sistemul de livrare", folosit in formula, penetrarea poate varia la fiecare brand de ingrijire a pielii. Generic, probabil ca produsele care nu apartin marilor branduri au mai putin de 1% penetrare - brandurile cosmetice clinice au, probabil, mai aproape de 30% .. dar exista inca o pierdere de 70% din fiecare aplicare.

Dermaroller este dovedit clinic pentru a conduce ingredientele active mai adanc in piele, cu un sistem manual de livrare. Acesta va spori nivelul de penetrare al oricarui ingredient cu o livrare de 200 de ori mai mare, oferind mai multa valoare si rezulate suplimentare oricarui regim de ingrijire a pielii.

Epiderma creste in grosime

In studii recente am aflat ca chiar si acele ace scurte ale Dermarollerului pentru acasa, cu o lungime a acelor intre 0,20 si 0,50mm au un efect pozitiv asupra epidermei, fara niciun produs de ingrijire a pielii. Multi oameni cred ca epiderma este formata foar din celule "moarte" de piele, dar acest lucru nu este adevarat. Mai ales in cel mai inferior strat de piele, membrana bazala, putem observa procese energice.

Ce influenta au acele fine din Dermaroller asupra epidermei?

Ciclul de reinnoire a celulelor epidermice este intre 2 si 4 saptamani. In pielea imbatranita acest proces se prelungeste. In urma cercetarilor din laboratoarele MatTek si Owen Biosciences (SUA), am aflat ca chiar si acele scurte din Dermaroller influenteaza comunicarea dintre celule prin semnale electrice, in special in membrana bazala. Factorii de crestere transmit semnale si accelereaza proliferarea celulelor de keratinocite, celule bazale, etc. Aceasta stimulare cauzata de Dermarolling scurteaza ciclul de proliferare si creste productia de celule nediferentiate si diferentiate. Aceasta are ca rezultate o crestere a epidermei cu 30% mai mult. Pielea (in timp) este impinsa in sus si in cele din urma formeaza stratul cornos.

Cu un ciclu celular mai lent, pielea imbatranita are adesea un aspect mat, gri. Acest lucru este cauzat de proliferarea inceata a celulelor si, de asemenea, stratul cheratinos care se formeaza pe suprafata. Aceasta lipsa de transparenta este diferenta optica substantiala intre pielea tanara si cea imbatranita. Aceast strat mat este indepartat de acele fine ale Dermaroller.

rola dermatologica

Cum functioneaza?

O ipoteza a mecanismului de actiune a tratamentului pentru inducere de colagen, cu ajutorul micro-acelor in februarie 2006.

Rezumat

Terapie de Inductie de Colagen cu dispozitivul de needling numit Dermaroller este o procedura relativ noua pentru stimularea de noi fibre de colagen si alte celule ale pielii. In contrar cu toate tehnicile ablative, precum peeling cu acizi sau cu laser, Dermaroller nu deterioreaza pielea si epiderma nu este indepartata.

In 2006, Dr. Laaff, un dermato-patolog, a evaluat 20 de biopsii dintr-un studiu realizat de Dr. M. Schwarz, un chirurg plastician de la Freiburg, in efectele Dermaroller de a forma colagen si elastina. Biopsiile au fost luate de catre Dr. Schwarz de la diferite parti ale corpului de pe 10 pacienti supusi unei interventii chirurgicale cosmetice elective. O biopsie de control a fost luate adiacent la zona care a fost tratata cu Dermaroller. Sase pana la opt saptamani mai tarziu, o alta biopsie a fost luata direct de pe zona tratata cu ace. Noi fibre de colagen si elastina au fost evidente si destul de dramatice. In medie, o crestere de noi fibre de 206% a fost observata de catre patolog si intr-un caz s-a inregistrat o crestere de 1.000%.

cum functioneaza dermaroller

Desi nu stim exact cum acele de la Dermaroller induc o astfel de cantitate dramatica de colagen, avem dovezi stiintifice ca procedura de needling declanseaza fibrele de colagen nou, noi melanocite, stimuleaza revascularizarea, cresterea parului (mai ales in cicatrici), repigmentarea vergeturilor, umple cicatricile coborate, inmoaie cicatricile etc. Acele de calitate nu deterioreaza pielea ca o rana clasica. Prin urmare, canalele se inchid in termen de 60 la 90 de minute si infectiile sunt foarte putin probabile. Spre deosebire de dispozitivele cu laser, cum ar fi terapia cu Laser Fractional, in care un fascicul laser penetreaza pielea cu 600-700 de microni, acele Dermaroller induc formarea de celule noi exact acolo unde este nevoie, fara daune termice. Dermaroller si toate posibilitatile sale terapeutice sunt doar la inceputul cercertarii.

Intrebari Frecvente

Ce este Dermaroller?

Dermaroller este un dispozitiv prevazut cu un tambur de forma cilindrica impanzit cu ace foarte fine. Acesta este un dispozitiv medical utilizat in micro-needling pentru a distruge tesutul cicatricial vechi si de a stimula regenerarea celulelor pielii. Aceasta multiplicare celulara rezulta in formarea de noi straturi de tesut de elastina si fibre de colagen (neo-collagenesis), precum si noi capilare pentru o aprovizionare imbunatatita de sange (neo-angiogeneza). Procedurile sunt numite Terapie de Reducere a Cicatricilor (TRC) si Tratament de Inductie a Colagenului (TIC).

Care este diferenta dintre Dermaroller si alte tehnici de intretinere a pielii?

Spre deosebire de toate tehnicile ablative, cum ar fi laserele si tratamentele cu laser fractional, Dermaroller stimuleaza formarea de tesut nou - actioneaza constructiv si pielea ramane intacta. Pielea nu se deterioreaza (spre deosebire de alte dispozitive needling) si, prin urmare, nu va trece intr-o faza de vindecare a ranilor. Dermaroller imbunatateste semnificativ cicatricile atrofice si imbunatateste textura pielii.

Ce efecte are dermaroller pe piele?

Dermaroller imbunatateste grosimea dermei precum si epiderma. Acest lucru imbunatateste textura pielii si reduce ridurile. De asemenea, are un efect pozitiv asupra hiper-pigmentarii, precum si hipo-pigmentarii. Reduce cicatricile deformate si cicatricile acneice, stimuleaza crearea de noi fibre de colagen, imbunatateste circulatia sangelui si armonizeaza pigmentarea.

Cum decurge tratamentul cu Dermaroller? Doare?

Pielea este curatata si apoi amortita cu o crema anestezica corespunzatoare astfel incat aceasta nu ar trebui sa doara deloc. Piele este intepata in asa fel incat fiecare parte a pielii este intepata de aproximativ 15 pana la 20 de ori. O inrosire uniforma este cel mai bun indiciu pentru o performanta medicala perfecta.

Dermaroller poate fi folosit pe orice culoare a pielii?

Deoarece Dermaroller nu foloseste energie termica (spre deosebire de IPL sau Laser) este sigur de utilizat pe toate tipurile de piele si toate culorile. Nu exista niciun risc post-inflamatoriu sau hiper-pigmentare.

Cat de des se poate repeta procedura cu Dermaroller?

Pentru Tratamentul Inductiei de Colagen recomandam sa incepeti cu 3 tratamente, dar cu un timp minim de pauza de 6 pana la 8 saptamani intre tratamente. Pentru Tratamentul de Reducere a Cicatricilor sunt recomandate o medie de 3 pana la 5 tratamente, cu o ameliorare de 70-80%. Spre deosebire de procedurile ablative destinate doar pielii fetei, Dermaroller poate fi folosit pe toate partile de piele ale corpului (gat, decolteu, brate, picioare, etc.)

Care sunt efectele secundare ale unui tratament cu Dermaroller?

Nu exista practic niciun efect secundar negativ, si niciunul nu a fost vreodata raportat in cele peste 150.000 de proceduri ce au fost efectuate la nivel mondial.

Exista riscuri de infectii post-operatorii?

Deoarece canalele de intepaturi minuscule se inchid in numai o ora, si cu conditia ca procedura se face in conditii clinice, infectiile post-operatorii sunt foarte putin probabile.

Cat dureaza roseata dupa tratamentul cu Dermaroller?

Reactia inflamatorie a pielii este extrem de scurta si dispare in mod semnificativ in cateva ore, de la roseata la o culoare rozalie si poate dura intre 12 si 24 de ore, in medie. In scopul de a reduce vizibil roseata, va recomandam minerale de vindecare, peptide sau acid hialuronic dupa procedura, si pentru a proteja pielea, o protectie solara pe baza de zinc. Va recomandam, de asemenea, folosirea unui machiaj mineral pentru a ajuta la vindecare.

Ce ar trebui sa evit pe piele?

Pentru a asigura un mediu de vindecare corect, timp de 2-3 zile NU folositi acid glicolic, retinol, ingrediente acide sau "active".

Ce ar trebui sa foloseste pe pielea mea dupa tratamentul cu Dermaroller?

Un demachiant anti-inflamator pentru a calma, acid hialuronic pentru a hidrata, cupru pentru a vindecare, zinc pentru a ajuta la vindecare si pentru a proteja.

Care sunt diferentele dintre modelele de Dermaroller?

In principal, nu exista niciunul - ambele modele (medicale si de ingrijire la domiciliu) difera numai in dimensiunea acelor. In timp ce Dermarollerul medical are mai multe ace - pentru a induce colagen si a reduce cicatricile in straturile profunde ale pielii, acele de ingrijire Dermaroller pentru acasa sunt foarte scurte, nu mai mult de 0,5mm. Dermarollerul pentru acasa are urmatoarele obiective:

a) Sporeste substanta activa prin bariera pielii (stratum corneum).
b) Pentru a imbunatati si sustine rezultatele dupa si intre tratamentele de inducere de colagen prin: stimularea celulelor epidermice pentru proliferare care duce la un ciclu de reinnoire rapida a epidermei si se ingroasa stratul de celule epidermice.

Dermarollerul pentru acasa NU este potrivit pentru tratamente de colagen, dar ajuta la mentinerea pielii frumoase.

Dermarollerul are acealasi efect ca TLF (Terapie Laser Fractionara)?

DA! Dar mecanismul de actiune al unui laser fracional este total diferit. Raza lazer face o rana prin arsura care duce la necroza. Dupa un proces inflamator de necroza se transforma in tesut firbros sub forma de micro-cicatrici. Celulele nervoase sunt topite de raza laser fierbinte, prin urmare, tratamentul este relativ dureros. Deoarece medicul nu poate vedea setul anterior de cicatrici de sub epiderma, in tratamentul urmator le este extrem de dificil sa stabileasca un model de cicatrice uniform.

Acesta este motivul pentru care mai multe tratamente sunt necesare decat se anticipeaza initial. Dar, per tota, cum sunt raporate in studiile clinice, in afara de diferenta uriasa de costuri a tratamentelor cu laser, ambele terapii au aproximativ aceleasi rezulate pentru tratamentele faciale.

Dermaroller este aprobat de autoritatile din Romania?

Categoric DA! Pentru a asigura calitatea aparatului, Dermaroller este listat la Registrul Roman de Marfuri Terapeutice, ca dispozitiv medical clasa IIa. Acesta este primul dispozitiv medical de acest tip inclus in registru.

Cum se foloseste?


Dermaroller este dovedit clinic pentru a conduce ingredientele active mai adanc in piele, cu un sistem manual de livrare. Acesta va spori nivelul de penetrare al oricarui ingredient cu o livrare de 200 de ori mai mare, oferind mai multa valoare si rezulate suplimentare oricarui regim de ingrijire a pielii.

CUM SA FOLOSITI DERMAROLLERUL PENTRU ACASA:

 • Curatati pielea cu o lotiune speciala (tonica).
 • Aplicati o crema sau ser care doriti sa fie absorbita.
 • Aplicati produsul de ingrijire a pielii intr-un strat subtire si incepeti sa "rulati".
 • Rulati Dermarollerul intre 2-5 minute.
 • Dupa procedura de Dermarolling, aplicati crema hidratanta recomandata.

SFATURI:

 • Cand incepeti sa folositi rola dermatologica penru prima oara, folositi-l o data la trei zile.
 • Atunci cand pielea se obisnuieste, il puteti folosi la intervale mai scurte. Niciodata nu aplicati presiune mare cu Dermarollerul.
 • Niciodata nu aplicati presiune laterala! Acest lucru poate duce la zgarieturi si deteriorari ale acelor.
 • Rulati pe fiecare zona a pielii de 3 ori in toate cele patru directii - pe orizontala, pe verticala, si ambele diagonale.
 • Va recomandam sa folositi Dermaroller inainte de culcare.
 • Asigurati-va ca Dermarollerul personal este curatat corespunzator - dupa fiecare utilizare, lasati in dezinfectant (alcool medicinal) timp de 30 de minute

Dupa tratament

Imediat dupa tratamentul cu Dermaroller veti arata ca si cum ati avea arsuri solare moderate si pielea dumneavoastra se va incalzi si se va strange mai mult decat de obicei. Acest lucru va incepe sa dispara dupa 1 pana la 2 ore si isi va reveni la normal in aceeasi zi cu o usoara roseata a doua zi.

Terapistul dvs. va va prescrie o procedura de ingrijire a pielii pentru a ajuta la calmarea si protectia pielii. Continuati sa folositi timp de 3 zile. Ingrijirea activa a pielii poate fi reluata dupa 3 zile.

rola dermatologica

CURATATI - Folositi o lotiune de curatare sau sapun special pentru fata (piele sensibila) impreuna cu apa calduta pentru a curata fata pentru urmatoarele 48 de ore si uscati usor. Intotdeauna asigurati-va ca mainile sunt curate atunci cand atingeti zona tratata.

VINDECATI - Ingrijirea pielii cu produse pe baza de cupru este recomandata dupa tratament, deoarece proprietatile minerale sunt perfecte pentru a ajuta la vindecarea pielii, dar va crea, de asemenea, o piele sterila.

HIDRATEAZA - Dupa tratamentul cu Dermaroller deoarece pielea poate fi mai uscata decat in mod normal. Acidul Hialuronic este un ingredient ideal pentru a hidrata si a restabili echilibrul perfect al pielii.

STIMULEAZA - In zilele care au urmat tratamentului cu Dermaroller pielea va incepe sa se regenereze, peptidele stimulatoare de colagen sunt ideale pentru a mentine regenerarea.

MACHIAJ - Se recomanda ca machiajul sa NU fie folosit timp de 12 ore dupa procedura, desi terapistul dumneavoastra ar fi in masura sa va furnizeze cu produse de machiaj pe baza de minerale care ar fi potrivite pentru utilizare in aceasta perioada. NU aplicati niciun fel de machiaj folosind peria, mai ales in cazul in care aceasta nu este curata.

PROTEJATI - Imediat dupa tratament, se va aplica o crema impotriva razelor UVA/UVB cu factor de protectie SPF30. O crema fara chimicale este foarte recomandata.

CE SA EVITATI - Pentru a asigura un mediu de vindecare corect, pentru cel putin 2 zile dupa tratament, NU folositi acizi Hidroxi Alfa, Hidroxi Beta, Retinol (vitamina A), vitamina C (intr-o formula cu pH scazut) sau orice alta crema "activa" de ingrijire a pielii.


Dimensiuni disponibile: 0.25mm, 0.5mm, 0.75mm, 1.00mm, 1.5mm, 2.00mm, 2.50mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

 • Vizualizari: 44273
 • Cod produs: ZGTS-DRM
 • Disponibilitate: În Stoc
 • 55,00 RON
 • TVA inclus: 55,00 RON

Opţiuni disponibile

Retur Gratuit

Returnari produsele in 14 zile calendaristice in conditia in care au fost livrate si veti primi banii inapoi.

Disponibil in SEAP

Produsele noastre sunt disponibile prin sistemul electronic de achizitii publice (SEAP). Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Etichete: tratament vergeturi, tratament cicatrici, dermaroller