Ser de Fata
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Ser de Fata, Neutrogena, Stubborn Blackheads Daily Acne, Contribuie la Curatarea Porilor Infundati, 30ml

Neutrogena
Ser de Fata, Neutrogena, Stubborn Blackheads Daily Acne, Contribuie la Curatarea Porilor Infundati, Regleaza Cantitatea de Sebum, cu Acid Salicilic si Glicolic, 30ml
NTRG-STBBRN-BLKHDS-30ml
stoc epuizat
78,85 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Serul facial pentru acnee zilnica Neutrogena Stubborn Blackheads este conceput pentru pielea grasa, predispusa la acnee. Curata vizibil porii infundati pentru a ajuta la eliminarea impuritatilor, chiar si a eruptiilor si punctelor negre persistente.
 
Beneficii:
  • Contine 5% acid glicolic, care ajuta la indepartarea murdariei care blocheaza porii, sebumului si bacteriilor care pot cauza acnee si puncte negre;
  • Contine alti exfolianti 2,5% acid mandelic si 2,5% acid polihidroxi care sunt inclusi pentru a ajuta la prevenirea si ameliorarea eruptiilor;
  • Nu contine parfum, parabeni, ulei, ftalati, coloranti si sulfati;
  • Este potrivit pentru toate tonurile de piele;
Mod de aplicare:
Curatati bine pielea inainte de a aplica acest produs. Acoperiti intreaga zona afectata cu un strat subtire de una pana la trei ori pe zi. Deoarece poate aparea uscarea excesiva a pielii, incepeti cu o aplicare pe zi, apoi cresteti treptat pana la de doua pana la trei ori pe zi, daca este necesar sau conform indicatiilor medicului. Daca apare uscaciune sau peeling deranjant, reduceti aplicarea la o data pe zi sau la doua zile. A se pastra la temperatura camerei. Acest produs contine un acid alfa hidroxi (AHA) care poate creste sensibilitatea pielii la soare si in special posibilitatea de a face arsuri solare. Utilizati o protectie solara, purtati imbracaminte de protectie si limitati expunerea la soare in timpul utilizarii acestui produs si timp de o saptamana dupa aceea. Doar pentru uz extern. Cand utilizati acest produs, evitati contactul cu ochii. Daca apare contactul, clatiti imediat cu apa. Este mai probabil sa apara iritatia si uscaciunea pielii daca utilizati un alt medicament topic pentru acnee in acelasi timp. Daca apare iritatia, utilizati doar un medicament topic pentru acnee la un moment dat. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este inghitit, obtineti asistenta medicala.
 
Ingrediente:
Ingredient activ Scop Acid salicilic 0,5%..........Tratamentul acneei Ingrediente inactive Apa, propilenglicol, acid glicolic, dimeticona, acid mandelic, gluconolactona, hidroxid de sodiu, diheptanoat de neopentil glicol, acrilat de hidroxietil/taurat de acriloildimetiletil de sodiu , Poliacrilat Crosspolymer-6, Dimeticone Crosspolimer, EDTA disodic
 
 
 

Detalii produs

Ingredient principal
Peroxid de Benzoil
Proprietati
Hipoalergenic
Tip Produs
Tratament
Varsta
18+ ani
Beneficii
Anti-imperfectiuni
Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Fata
Numar bucati/set
1
Pentru
Femei
Forma/Textura
Crema
Continut pachet
1 x Ser
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Cuperozic

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.