Ser, Lanbena, Acid Hialuronic,...
Ser, Lanbena, Acid Hialuronic,...
Ser, Lanbena, Acid Hialuronic,...
Ser, Lanbena, Acid Hialuronic,...
Ser, Lanbena, Acid Hialuronic,...
Ser, Lanbena, Acid Hialuronic,...
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Ser, Lanbena, Acid Hialuronic, Anti-Imbatranire, Hidratare Intensa, 40ml

Ser, Lanbena, Acid Hialuronic, Anti-Imbatranire, Hidratare Intensa, 40ml
LNBN-HYA-40ml
stoc epuizat
36,19 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Ser de Acid Hialuronic - Lanbena

Potrivit cercetarilor relevante, acidul hialuronic ajuta la retinerea cu pana la 370% mai multa umiditate pentru molecula de proteina de colagen, facandu-l un „super hidratant facial” si prin utilizarea serului de acid hialuronic de doua ori pe zi. Poate reduce liniile fine, hrani si ridica pielea in timp ce intareste, hidratarea pielii, prevenirea ridurilor, micsorarea porilor, imbunatatirea imbatranirii.

  • Ser de acid hialuronic cu formula japoneza fara parabeni, infuzat cu extract de plante anti-imbatranire precum polygonum cuspidatum, scutellaria, rozmarin etc., conceput pentru a imbunatati liniile fine, ridurile, ajuta la contracararea efectelor imbatranirii si confera pielii stralucire tineresc in timp ce il face neted si intinerit.
  • Serul de hidratare cu acid hialuronic este formulat cu trehaloza, care apartine unui hidratant cu mai multe molecule si o buna afinitate cu proteinele din membrana, astfel incat acest hidratant intern este usor absorbit, mentinand umiditatea pielii 25% -30%, mentinand pielea umeda si frageda. Acidul hialuronic ramane in partea inferioara a muschiului pentru o lunga perioada de timp pentru a face pielea mai neteda si mai ferma si promoveaza regenerarea eficienta a pielii.
  • Acidul hialuronic vegan pur completeaza umezeala hranitoare a pielii, contribuind la reducerea aspectului ridurilor si facand pielea sa se simta mai sanatoasa si sa arate mai tanara. Atunci cand este combinat cu vitamina C si vitamina E in aceasta formula avansata pentru a trata cele mai frecvente semne ale imbatranirii, inclusiv fermitatea, liniile fine, ridurile si asa mai departe.

Ingrediente: apa, glicerol, poli (metacrilat de metil), carbomer, alantoina, filtru de secretie de melci, glicina, hidroxietilceluloza, acid hialuronic, ulei de ricin hidrogenat, trietanolamina, 2-fenoxietanol.

Detalii produs

Ingrediente Principale
Fenoxietanol
Proprietati
Hidrateaza pielea
Hraneste pielea
Intinereste pielea
Tip
Cosmetica

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.