• -5%
Vitamina D3, NOW Foods, Absorbtie...
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Vitamina D3, NOW Foods, Absorbtie Rapida, Intareste Sistemul Imunitar si Osos, 125mcg / 5.000 IU / portie, 240 capsule

Vitamina D3, NOW Foods, Absorbtie Rapida, Intareste Sistemul Imunitar si Osos, 125mcg / 5.000 IU / portie, 240 capsule
NOW-VITD3-5000UI-240cps
in stoc
103,20 lei 108,63 lei -5%
timp rămas

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

  • Cea mai mare concentratie
  • Ajuta la mentinerea oaselor puternice 
  • Sprijina sistemul imunitar 
  • Calitatea GMP Asigurata: certificarea GMP evaluata de AAP inseamna ca fiecare aspect al procesului de fabricatie ACUM a fost examinat, inclusiv metodele noastre de laborator / testare (pentru stabilitate, potenta si formularea produsului).
  • Ambalat in SUA de o companie detinuta si operata de familie din 1968


La ce ajuta vitamina D3?
Vitamina D3 sustine densitatea si structura osoasa sanatoase, deoarece este necesara pentru absorbtia optima a calciului. Mai mult decat atat, acest nutrient imbunatateste si regleaza functia imunitara, sustine functia cardiovasculara optima si imbunatateste functia celulara. Este format din D3, forma naturala de vitamina D. Cercetarile arata ca vitamina D3 suplimentara (colecalciferol) este semnificativ mai eficienta la transformarea in vitamina D activa in organism decat vitamina D2 (ergocalciferol). Aceasta face ca vitamina D3 sa fie forma suplimentara preferata a acestui nutrient. Deficitul de vitamina D prevaleaza cu peste 75% dintre romanii deficienti in acest nutrient. Persoanele care traiesc in jumatatea nordica a Romaniei prezinta un risc mai mare de a fi deficiente de vitamina D din cauza lipsei de lumina soarelui. 

Cum functioneaza?
Vitamina D din aportul dietetic sau expunerea la soare necesita doua etape de activare in organism. Prima activare are loc in ficat, in timp ce a doua activare are loc in rinichi, permitand reglarea metabolismului calciului. Receptorii de vitamina D sunt prezenti in intregul corp, in tesuturi precum pielea, cartilajul, inima, prostata, oasele si intestinele, astfel incat a doua etapa de activare are loc si in tesuturile locale. Vitamina D joaca un rol in majoritatea organelor si sistemelor organismului. Este asemanator cu hormonii, cunoscut pentru a interactiona cu peste 200 de gene diferite si joaca un rol regulator crucial ca activator metabolic pentru o multitudine de procese metabolice. Actioneaza ca un „comutator molecular” prin influentarea expresiei mai multor gene. Prin urmare, vitamina D activata nu numai ca influenteaza sanatatea oaselor, ci este implicata in sustinerea functiei sistemului imunitar, a sistemului cardiovascular, a sistemului respirator si a sistemului musculo-scheletic. 

De ce sa iau cea mai buna vitamina D3?
Desi este mai cunoscut pentru rolul sau in a ajuta absorbtia calciului, Vitamina D3 are numeroase beneficii. In ultimii cativa ani, cercetarile s-au concentrat pe functiile critice ale acestei vitamine si pe rolul pe care il joaca in majoritatea organelor si sistemelor organismului. Sursa principala de Vitamina D este lumina solara, dar utilizarea de protectie solara, timpul limitat la soare si culoarea pielii sunt factori care fac ca obtinerea de Vitamina D sa fie suficient de provocatoare. NOW Foods foloseste vitamina D3, care este mai eficienta la conversia la vitamina D activa din organism. 



Ingrediente: ulei de masline extravirgin si capsula softgel (gelatina, glicerina, apa). Nu este fabricat cu drojdie, grau, gluten, lapte, ou, peste, crustacee sau ingrediente de nuci de copac. Produs intr-o instalatie GMP care prelucreaza alte ingrediente care contin acesti alergeni.

Detalii produs

4 Produse

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.