• -5%
Produse recuperare sportiva
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Set 24x Comprese Medicale, Voltaren, Pain Patch, pentru Inflamatii Articulare, Musculare, Tendinoase

GlaxoSmithKline
Set 24x Comprese Medicale, Voltaren, Pain Patch, pentru Inflamatii Articulare, Musculare, Tendinoase
VLTRN-PAIN-PTCH-24b
Ultimele produse in stoc
94,45 lei 99,42 lei -5%

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Plasturi impotriva Durerii Voltaren, 5 buc

ALINAREA EFICIENTA A DURERILOR MUSCULARE: Pentru tulpini acute, entorse sau contuzii rezultate in urma unei leziuni contondente, de ex. B. o accidentare sportiva.

UTILIZARE 12 ORE: Pentru o eliberare continua a ingredientului activ pe zona dureroasa.

ANTIINFLAMATOR: Spre deosebire de compresele de caldura, plasturele pentru durere Voltaren (plasture medicamentat de 140 mg diclofenac) contine un agent antiinflamator. Durerea este tratata cu diclofenac direct pe zona afectata

NUMAI PE PIELE USCATA: Aplicati pe pielea uscata pentru o fixare sigura

DISCRET: Utilizare discreta in viata de zi cu zi care nu este vizibila

Functioneaza acolo unde vine durerea: spre deosebire de tablete, ingredientul activ se acumuleaza direct in tesut si functioneaza exact acolo unde doare

Ingredientul activ (diclofenac sodic 140 mg) actioneaza impotriva durerii si inflamatiei la punctul de origine. Ingredientul activ din plasturele de durere Voltaren combate durerea si are efect antiinflamator. In plus, plasturele subtire de 1 mm poate fi purtata discret si ofera o potrivire confortabila.
Domenii de aplicare pentru Voltaren Pain
Patchs Voltaren Pain Patchs este utilizat la adulti si adolescenti cu varsta peste 16 ani pentru tratamentul local, simptomatic pe termen scurt al durerii cauzate de tulpini acute, entorse sau vanatai la nivelul bratelor si picioarelor, ca urmare a unei contonduri. leziuni, de exemplu leziuni sportive.

Dozaj si durata de utilizare
Doza recomandata este de un plasture medicamentos de doua ori pe zi. Pe zona dureroasa se pune de doua ori pe zi un plasture medicat, dimineata si seara. Doza zilnica maxima este de doua plasturi medicamentoase, chiar daca mai mult de o zona vatamata trebuie tratata. Din acest motiv, o singura zona dureroasa poate fi tratata la un moment dat.

Nu utilizati Voltaren Pain Patch mai mult de 7 zile. Daca simptomele dumneavoastra se agraveaza sau dureaza mai mult de 7 zile, ar trebui sa consultati un medic. Daca aveti impresia ca efectul Voltaren Pain Patch este prea puternic sau prea slab, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Ingrediente:
Fiecare compresa medicamentoasa contine 140 mg diclofenac sodic. Celelalte componente sunt: ​​folie de suport: poliester, tesut netesut Strat adeziv: copolimer metacrilat de butii bazic (Ph.Eur.), poli[acid acrilic-co-(2-etilhexil)acrilat-co-acrilat de metil] (65: 27:7), reticulat cu acetilacetonat de aluminiu, stearat de macrogol (Ph.Eur.), oleat de sorbitan Film protector: hartie, acoperit cu silicon pe o parte

Detalii produs

Tip Produs
Bandaj termic
Culoare
Bej
Zona Corporala
Brate
Numar bucati/set
24
Continut pachet
5x Comprese
Material
Sintetic
Sport
Fitness
Culoare de baza
Alb
Material umplutura
Gel
1 Obiect

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.