• -5%
Ser pentru Cresterea Parului
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Ser pentru Cresterea Parului, Foligain, Beard Enhancer Serum, pentru o Barba Plina si Deasa, impiedica Caderea Parului, 15ml

Foligain
Ser pentru Cresterea Parului, Foligain, Beard Enhancer Serum, pentru o Barba Plina si Deasa, impiedica Caderea Parului, fara Parabeni si Sulfati, 7% Myoxil, 15ml
FLGN-BRD-MYXL-7-15ml
in stoc
110,03 lei 115,82 lei -5%

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Serul pentru fata Foligain 7% Myoxil oferă o formulă non-grasă, alimentată de Myoxil™, un amestec puternic de ingrediente cheie și substanțe botanice benefice pentru a susține o barbă cu aspect mai sănătos si mai plina. Ingrediente precum extractul de muguri de mazăre și arginina HCL ajută la condiționarea și revigorarea pielii pentru a susține aspectul unei barbi catifelate si stralucitoare.
Spre deosebire de alte produse de stimulare a parului de pe piata, serul pentru cresterea barba FOLIGAIN este special conceput pentru parul facial, fara blocanti DHT, pentru a sustine in mod natural productia de par facial.
 
Beneficii:
  • Sprijină o barbă mai sănătoasă, cu aspect mai plin;
  • Formula non-grasă;
  • Hidratează și condiționează;
  • Simplu și ușor de utilizat;
  • Aplicator cu două varfuri pentru aplicare precisă;
  • Fara parabeni, sulfati si silicon;
  • Dimensiune compactă Ideală pentru acasă și călătorii;
  • Sferele din oțel inoxidabil masează ușor serul in piele.

Mod de utilizare:

PASUL 1
Spălați bine și uscați cu prosopul zona feței și a barbii. Apăsați incet pompa aplicatorului de 2-3 ori pentru a elibera serul de barbă FOLIGAIN®.

PASUL 2
Masați ușor serul in piele cu varful aplicatorului, țintind anumite zone după cum este necesar.
 
PASUL 3
Nu vă atingeți fața sau barba pană cand serul de barbă FOLIGAIN® nu s-a uscat complet. Ingrijește-ți barba după cum este necesar, folosind pieptene pentru modelarea bărbii FOLIGAIN® pentru a-ți perfecționa aspectul.
Avertisment: Nu utilizați serul pe pielea ruptă sau iritată. Dacă aveți pielea sensibilă, faceți un test de plasture aplicand o cantitate mică de ser pe față pentru a vă asigura că nu există reacții adverse in decurs de 24 de ore. Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A NU SE LĂSA LA INDEMANA COPIILOR.
 
Ingrediente:
Propilenglicol, alcool denat, apă (aqua), glicerină, oxid de pirolidinil diaminopirimidină, izomalt, extract de germen de Pisum Sativum (mazăre), extract de frunze de Equisetum Arvense (coada-calului), extract de rădăcină de ginseng Panax, extract de floare de mușețel recutita (mușețel, musetel) Proteină din soia hidrolizată, aminoacizi din soia, aminoacizi din grau, serină, treonină, arginină HCL, poliacrilat, polimer-6 incrucișat, xilitilglucozidă, pantenol, anhidroxilitol, xilitol, gluconolactonă, anisat de sodiu, levulinat de sodiu, benzozolat de sodiu, benzoholat de sodiu, benzohol de sodiu, Acid citric.
Fara parabeni, fara siliciu, fara sulfati.

Detalii produs

3 Produse

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.