• -5%
Produse demachiere si curatare
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Lotiune de Spalat, Rugby, Wash, Efect impotriva Cosurilor, Peroxid Benzoil 10%, 148ml

Rugby
Lotiune de Spalat, Rugby, Wash, Efect impotriva Cosurilor, Peroxid Benzoil 10%, 148ml
RGBY-WSH-10%-148ml
in stoc
98,46 lei 103,64 lei -5%

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Rugby Wash 10%: Lotiunea de spalat antibacteriana impotriva cosurilor si acneei
Pentru acneea usoara pana la moderata, punctele negre si cosuri, lotiunea de spalat cu efect antibacterian ajuta la imbunatatirea tenului pielii pe termen lung. Rugby Wash 10% cu ingredientul activ Peroxide de Benzoil (BPO) este o lotiune de spalat testata clinic pentru tratamentul acneei, cosurilor si punctelor negre de pe tot corpul.
Lotiunea de spalat poate fi folosita, de exemplu, pe suprafete mari greu accesibile sau pe piept, umeri si spate. Pentru un aspect vizibil imbunatatit al pielii dupa doar 1-2 saptamani.
Beneficii:

  • Cu peroxid de benzoil : agentul medicinal dovedit impotriva acneei
  • Efect antibacterian: lotiunea combate 94% din toate bacteriile care provoaca acnee si cosuri
  • Ajuta rapid: un ten vizibil imbunatatit dupa doar 1-2 saptamani
  • Impotriva acneei de pe corp : Combate acneea, cosurile, punctele negre si pielea cu imperfectiuni de pe piept, umeri si spate
  • Fara efect de obisnuire: functioneaza chiar si dupa saptamani, ca in prima zi
  • Prietenos cu pielea confirmat stiintific de dermatologi, non-comedogen (nu infunda porii)


Efectul Rugby Wash 10% cu peroxid de benzoil (BPO)
In lupta impotriva acneei, cosurilor si punctelor negre, curatarea temeinica a pielii este esentiala. Apa si sapunul nu sunt suficiente pentru a descuraja bacteriile care cauzeaza acnee. Pentru ca acneea, cosurile si punctele negre sunt cauzate in principal de o supraproductie de sebum si de formarea asa-numitelor dopuri de corn. Rugby Wash 10% cu ingredientul activ peroxid de benzoil (BPO) indeparteaza usor stratul cornos superior al pielii, elibereaza porii de dopurile cornului si reduce excesul de sebum.

  • BPO elimina 94% din toate bacteriile acneice (Propionibacterium acnes) si este o arma puternica in lupta impotriva cosurilor.
  • Datorita proprietatilor sale lipofile, peroxidul de benzoil patrunde in porii infundati si isi desfasoara efectul acolo.
  • Porii infundati sunt deschisi si excesul de sebum se poate scurge.
  • In acest fel, bacteriile acneice sunt private de terenul lor de reproducere, tenul se imbunatateste si riscul de inflamatie si iritare a pielii este redus.
  • Spre deosebire de tratamentul cu antibiotice, produsele cu ingredientul activ peroxid de benzoil nu au efect de obisnuire. Rugby functioneaza chiar si dupa cateva saptamani ca in prima zi.


Administrare:
Utilizarea Rugby Wash 10% impotriva acneei este simpla si simpla. Pur si simplu aplicati Rugby Wash 10% dimineata si seara pe pielea usor umeda si apoi spalati bine suspensia cu apa curata. Lotiunea de spalat este potrivita pentru zone mari de pe piept, umeri si spate. Dupa doar 1-2 saptamani, se poate observa adesea o imbunatatire a tenului.
Sfaturi:

  • Pentru tratarea acneei si cosurilor in special pe fata va recomandam gelul Rugby. In functie de severitatea bolii, acesta este disponibil sub forma de gel Rugby 10% sau gel Rugby 10%.
  • Pentru formele usoare de acnee, o singura aplicare o data pe zi este de obicei suficienta. In cazuri severe, lotiunea de spalat trebuie aplicata pe piele de doua ori pe zi.
  • Utilizarea pe termen lung a Rugby Wash 10% poate lasa pielea sa se simta uscata si stransa. Prin urmare, este recomandabil sa aplicati si o crema hidratanta linistitoare.
  • De obicei, insa, simptomele dispar de la sine dupa cateva zile. Daca pielea se exfoliaza, nu este un motiv de ingrijorare, ci un semn ca procesul de vindecare este in desfasurare


Ingredient activ: peroxid de benzoil.

Recomandari:
Pentru tratamentul tuturor formelor de acnee in forma usoara, precum si pentru terapia de sustinere in acnee de forma medie pana la severa. Rugby Wash este utilizat pentru adolescenti (de la 12 ani) si adulti.
Pentru informatii despre riscuri si reactii adverse, cititi prospectul si adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Detalii produs

Proprietati
Antibacterian
Tip Produs
Lotiune de curatare
Beneficii
Antiacneic
Cantitate
148 ml
Greutate
148 g
Tip
Dermatocosmetic
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Numar bucati/set
1
Pentru
Barbati
Utilizat pentru
Curatare
Continut pachet
1 x Lotiune de curatare
Tipul de ten
Mixt
Tip demachiant
Lotiune
11 Produse

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.