• -5%
Crema de Fata
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Crema de Fata, CeraVe, Mineral Sunscreen, cu Acid Hialuronic, Ceramide si Oxid de Zinc, impotriva UVA si UVB, SPF50, 75ml

CeraVe
Crema de Fata, CeraVe, Mineral Sunscreen, cu Acid Hialuronic, Ceramide si Oxid de Zinc, pentru Piele Sensibila, impotriva UVA si UVB, SPF50, 75ml
CRVE-MNRAL-SNSCREEN-SPF50-75ml
stoc epuizat
122,97 lei 129,44 lei -5%

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Dezvoltată impreună cu dermatologi, CeraVe Hydrating Sunscreen Body Lotion oferă protecție cu spectru larg de protecție solară, 100% minerală, care reflectă razele dăunătoare UVA/UVB ale soarelui. Această formulă ușoară oferă hidratare pe tot parcursul zilei cu ajutorul celor trei ceramide esențiale care ajută la restabilirea barierei naturale a pielii și mențin umiditatea mult timp după.

 
Beneficii:
  • Testat pentru alergii;
  • Fără miros;
  • Fără parabeni;
  • Fara ulei;
  • Non-comedogen;
  • Potrivit pentru pielea sensibilă;
  • Bland cu pielea;
 
Mod de utilizare:
Cremele de protecție solară fizice pot lăsa adesea o tentă albă atunci cand sunt aplicate in straturi groase. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați CeraVe Hydrating Mineral Sunscreen uniform pe intregul corp in straturi subțiri și masați bine pielea. Cremă de protecție solară potrivită atat pentru copii, cat și pentru adulți.
1. Distribuiți o cantitate mică intr-o palmă și frecați-vă mainile. 2.Aplicați pe o zonă a corpului odată și masați bine pielea. 3.Formula trebuie să se răspandească fără a lăsa un reziduu gras sau senzație.  Aplicați generos cu 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicați cel puțin la fiecare 2 ore. Folosiți o protecție solară rezistentă la apă dacă inotați sau transpirați. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

Ingrediente cheie:
Cremă de protecție solară 100% minerală: filtre de protecție solară cu oxid de zinc și dioxid de titan care reflectă razele soarelui. Nu conține oxibenzonă sau avobenzonă.
Ceramide: Esențiale pentru pielea sănătoasă, ceramidele ajută la refacerea și menținerea barierei naturale a pielii
Acid hialuronic: Acest ingredient atrage hidratarea la suprafața pielii și ajută pielea să rețină umiditatea
 
Ingrediente:
INGREDIENTE ACTIVE: DIOXID DE TITANIU (9%), OXID DE ZINC (7%). EDIOL, STEARIC ACID, HIDROXID DE ALUMINIU, PEG-100 STEARAT, SORBITAN STEARAT, PEG-8 LAURAT, CERAMIDĂ NP, CERAMIDĂ AP, CERAMIDA EOP, SORBITAN ISOSTEARAT, CARBOMER, ALCOHOL CETEARIL, CETEARETH-20, TRIETOXILANCAPRYLIDHIOLDIUM, LIDILIDHIOLIDICUL, SORBITIDILIDICULUI ACTILAT, DODECILBENZENSULFONAT DE SODIU, ACID MIRISTIC, HIALURONAT DE SODIU, COLESTEROL, ACID PALMITIC, FENOXIETANOL, CLORFENESIN, TOCOFEROL, HIDROXIETIL ACRILAT/SODIU ACRILOILDIMETIL ACRILDIMETIL, GOLICOLID, COPOLITIL GIL, GOLIDIL, COLIDIL, GOLIDIL, COLIDIL, GOLIDIL FITOSFINGOSINA, ACID POLHIDROXYSTEARIC, POLIZORBAT 60, ETILHEXILGLICERINA

Detalii produs

Proprietati
Absorbtie rapida
Tip Produs
Crema protectie solara
Beneficii
Actiune Hidratanta
Cantitate
75 ml
Greutate
75 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Fata
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Crema
Continut pachet
1 X Crema
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Normal
Tip piele
Normala
Protectie solara
50 + SPF

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.