• -5%
Tratament Onicomicoza, Galderma, Loceryl, Lac Impotriva Ciupercii Unghiei, Aplicare Saptamanala, Dureaza 10 Luni, 2.5ml
Tratament Onicomicoza, Galderma,...
Tratament Onicomicoza, Galderma, Loceryl, Lac Impotriva Ciupercii Unghiei, Aplicare Saptamanala, Dureaza 10 Luni, 2.5ml
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Tratament Onicomicoza, Galderma, Loceryl, Lac Impotriva Ciupercii Unghiei, Aplicare Saptamanala, Flacon pentru 10 Luni

Tratament Onicomicoza, Galderma, Loceryl, Lac Impotriva Ciupercii Unghiei, Aplicare Saptamanala, Flacon pentru 10 Luni
LCRYL-LAC-2.5ml
stoc epuizat
132,71 lei 139,69 lei -5%
timp rămas

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Evaluare totală Evaluare totală:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 recenzie

Vizualizați evaluările
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adăugați o recenzie Vizualizați recenziile Vizualizați recenziile

Descriere

Tratați ciuperca unghiei cu lacul de unghii Loceryl impotriva onicomicozei.

Loceryl este un tratament impotriva ciupercii unghiei cu ingredientul activ: amorolfină. Oferă celor afectați o terapie estetică eficientă, simplă și cosmetică pentru a trata ciuperca unghiilor. Datorită efectului său efectiv pe termen lung, Loceryl trebuie aplicat doar o dată pe săptămană. Acesta pătrunde adanc in unghie la doar cateva ore după prima aplicare pentru combaterea celulelor fungice infecțioase.

Spre deosebire de produsele solubile in apă care pot fi utilizate zilnic, Loceryl trebuie aplicat doar o dată pe săptămană. Și cel mai bun: lacul Loceryl funcționează și sub oja cosmetică - pentru unghii mai atractive.

Avantajele lacului de unghii Loceryl impotriva ciupercilor de unghii

Doar o dată pe săptămană: cu Loceryl impotriva onicomicozei, nu este necesar periajul zilnic enervant! Lacul trebuie utilizat doar o dată pe săptămană.

Acțiune profundă: Ingredientul activ pătrunde adanc in unghii și combate ciuperca in și sub placa de unghiilor.

Spectru larg de activitate : combate toți agenții patogeni relevanți ai ciupercilor.

Rentabil: o sticlă de lac de unghii Loceryl 2,5 ml vă ține aproximativ 10 luni. Aceasta inseamnă că Loceryl este mai ieftin decat produsele zilnice solubile in apă pe durata terapiei.

Puteți folosi oja: Vă simțiți mai confortabil cu unghiile colorate? Nici o problemă! Deoarece Loceryl  funcționează și sub oja cosmetică. In acest fel, unghia dvs. rămane protejată de aspectele neplăcute, in timp ce Loceryl funcționează eficient.

Fără descuamarea unghiei: Cu tratamentul pentru onicomicoza Loceryl, unghia nu se desprinde , ci crește din nou sănătoasă.

Impermeabil: Nu sunt necesare restricții de stil de viață, scăldatul, inotul și dușul sunt incă posibile fără probleme.

Ușor de utilizat: ușor și convenabil de utilizat datorită aplicatorului DIREKT.

 

Cum acționează oja Loceryl ?

Loceryl conține ingredientul activ amorolfină. Aceasta pătrunde rapid in unghie și o pătrunde adanc in patul unghiilor. Aceasta inseamnă că efectul antifungic (fungicid) durează foarte mult timp și unghia trebuie tratată doar o dată pe săptămană (ci nu zilnic).

 

Amorolfina previne creșterea ciupercilor și le ucide. Ingredientul activ este un agent antifungic cu acțiune largă și acoperă toți agenții patogeni relevanți ai ciupercilor. Ciuperca unghiilor este combătută eficient. Comparativ cu alte metode de tratament, unghia nu este decojită cu Loceryl, dar poate crește sănătos.

Utilizare recomandată: Tratați corect ciuperca unghiilor

Ciuperca unghiilor nu se vindecă singură. Fără tratament, ciuperca se poate răspandi pe alte unghii sau zone ale pielii și poate infecta alte persoane. Prin urmare, este deosebit de important să-l tratați devreme.

Incepeți chiar acum primul dvs. tratament cu Loceryl prin indepărtarea părților de unghii bolnave cu o pila de unghii de unică folosință. In acest fel, materialul pentru unghii infectat este indepărtat inainte de tratament. Apoi curățați bine și aplicați Loceryl cu aplicatorul DIREKT.

De acum inainte, pur și simplu continuați să folosiți lacul medical o dată pe săptămană pană cand unghia a crescut din nou complet sănătoasă.

Sfat: Unghia afectată trebuie pilită numai inainte de prima utilizare. Acest lucru nu mai este necesar pentru toate celelalte aplicații. Cu toate acestea, le puteți pili din nou dacă este necesar, de exemplu dacă placa unghiei este ingroșată de ciuperca unghiilor.

 

Puteți intreține tratamentul ciupercii unghiilor? 

Da, cu mici măsuri zilnice, puteți accelera succesul vindecării cu lacul de unghii Loceryl impotriva ciupercii unghiei și puteți preveni recăderile:

Dacă aveți o infecție fungică, prosoapele, șervețelele și șosetele trebuie spălate cat mai des posibil, și cel puțin la 60 de grade.

Nu mergeți desculți in zonele publice umede.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că picioarele dvs. au circulație bună a sangelui, de exemplu prin exerciții pentru picioare.

Spălați-vă zilnic picioarele și asigurați-vă că le uscați cu atenție după aceea, inclusiv intre degetele de la picioare.

Deoarece ciupercile pot pătrunde pielea in mod deosebit bine prin zonele crăpate, trebuie să vă hidratați intotdeauna și să vă ingrijiți picioarele.

Cum arată de fapt ciuperca unghiilor?

Ciuperca unghiilor este cel mai probabil recunoscută prin decolorare și modificări ale unghiei. Pe unghie se formează pete albe, galbene sau gri-maronii, care sunt adesea alungite sau semicirculare. Mai tarziu, unghia se poate ingroșa, poate deveni fragilă sau sfăramicioasă și, pe măsură ce boala progresează, poate chiar să se detașeze complet de patul unghiilor. Boala fungică incepe de obicei la marginea unghiei și progresează spre rădăcina unghiei.

Ciupercile se hrănesc cu cheratina din unghii și piele. De aceea patul de unghii este adesea afectat și el. Ciuperca unghiilor de la picioare este mult mai frecventă decat ciuperca unghiilor de pe mană. Degetele mari și a cincea unghie sunt afectate cel mai frecvent pe picior. Riscul de infecție crește de la varsta de 40 de ani și aproape fiecare a doua persoană de peste 60 de ani suferă de ciuperca unghiilor. Bărbații sunt afectați mai frecvent decat femeile.

Cum apare infestarea cu ciuperca unghiei?

In mod normal, unghiile sănătoase au propria lor barieră de protecție impotriva agenților patogeni fungici. Dar chiar și cele mai mici leziuni pot duce la ciuperci cuibărite in zona unghiilor și multiplicate acolo. Așa-numita ciupercă a firului este principala cauză a ciupercii unghiilor cu peste 80%.

Ciupercile pielii și ale unghiilor sunt boli contagioase și se transmit atat prin contactul cu persoanele infectate, cat și prin contactul cu obiecte infectate. Există un risc special de infecție in vestiare, zone umede ale facilităților sportive, săli de fitness, piscine și hoteluri.

 

Tulburările circulatorii și un sistem imunitar slăbit pot crește, de asemenea, riscul de infecție.

Ciuperca unghiilor și piciorul de atlet preferă să apară impreună

Ciuperca unghiilor este adesea insoțită de piciorul atletului, deoarece ambele boli au același agent patogen. Și la fel cum ciuperca unghiilor se poate răspandi pe pielea picioarelor, piciorul de atlet se poate răspandi și pe unghii (efect de ping-pong). Deci, dacă apar și simptome ale piciorului de atlet, poate avea sens să se completeze terapia cu un tratament al pielii de pe picioare.

Sfat: De exemplu, „Loceryl Cremă” poate fi utilizat pentru a trata piciorul și pielea atletului.

Detalii produs

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzie - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filtru:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Filtrează după:

0 1 2 3 4
(5/5

O cremă bună

Evaluare totala: 0 1 2 3 4

este un produs extraordinar, fabricat in germania! nu este apa de ploaie


Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.