• Nou
Spuma 2 Luni, Equate, Minoxidil, 5%,...
Spuma 2 Luni, Equate, Minoxidil, 5%,...
Spuma 2 Luni, Equate, Minoxidil, 5%,...
Spuma 2 Luni, Equate, Minoxidil, 5%,...
Spuma 2 Luni, Equate, Minoxidil, 5%,...
Spuma 2 Luni, Equate, Minoxidil, 5%,...
Spuma 2 Luni, Equate, Minoxidil, 5%,...
 • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
 • Livrare în 24 de Ore fără taxe ascunse Livrare în 24 de Ore fără taxe ascunse
 • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
 • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
 • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
 • Telefon 0726.465.732 (L-V: 09-19) Telefon 0726.465.732 (L-V: 09-19)
 • Livrare 24 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Spuma 2 Luni, Equate, Minoxidil, 5%, Tratament Impotriva Caderii Parului, pentru Femei, 1x 60ml

ratament pentru regenerarea părului pentru femei, Minoxidil Aerosol topic, 5% (spumă) conține Minoxidil 5%, ingredientul activ recomandat de dermatologi.

EQT-FM-FL
in stoc
99,16 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 09:00 - 18:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Evaluare totală Evaluare totală:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vizualizați evaluările
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adăugați o recenzie Vizualizați recenziile Vizualizați recenziile
 • Trimite un E-Mail

Descriere

Comparați cu ingredientul activ din Rogaine® pentru femei. Tratament pentru regenerarea părului pentru femei, Minoxidil Aerosol topic, 5% (spumă) conține Minoxidil 5%, ingredientul activ recomandat de dermatologi. Când este utilizat conform instrucțiunilor, această spumă o dată pe zi funcționează pentru a reactiva foliculii de păr pentru a stimula regenerarea părului deasupra scalpului. Pentru femeile care au o cadere a parului generală pe partea superioară a scalpului. Fabricat în Israel.

 • # 1 INGREDIENT ACTIV RECOMANDAT DERMATOLOGI: Acest produs conține 5% Minoxidil, care poate fi comparat cu ingredientul activ din Rogaine pentru femei.
 • Dovedit CLINIC PENTRU A REGENERA PĂRUL: Atunci când este utilizat o dată pe zi conform instrucțiunilor, acest produs poate ajuta la regenerarea părului pe partea superioară a scalpului.
 • MINOXIDIL 5% ESTE PENTRU FEMEI care au o subțiere generală a părului pe partea superioară a scalpului.
 • STIMULEAZĂ CREȘTEREA PĂRULUI lucrând sub suprafață pentru a reactiva foliculii de păr.
 • REZULTATE pot apărea la 3 luni cu utilizare o dată pe zi. Pentru unele femei, poate fi necesar să utilizați acest produs o dată pe zi timp de cel puțin 6 luni înainte de a vedea rezultatele.

Ingrediente inactive: Ingrediente inactive: butan, hidroxitoluen butilat, alcool cetilic, acid citric, alcool deshidratat, izobutan, acid lactic, polisorbat 60, propan, apă purificată, alcool stearilic

Ingredient activ: Minoxidil 5% g / g (fără propulsor)

Avertismente: Doar pentru uz extern. Extrem de inflamabil: Evitați focul, flacăra sau fumatul în timpul și imediat după aplicare.

Nu utilizați dacă: gradul dvs. de cădere a părului este diferit de cel indicat pe partea laterală a cutiei, deoarece este posibil ca acest produs să nu funcționeze pentru dvs.; nu ai antecedente familiale de cădere a părului; căderea părului este bruscă și / sau neuniformă; căderea părului este asociată cu nașterea; nu știți motivul căderii părului; ai sub 18 ani. A nu se utiliza la bebeluși și copii; scalpul este roșu, inflamat, infectat, iritat sau dureros; utilizați alte medicamente pe scalp. Întrebați un medic înainte de utilizare dacă aveți boli de inimă. Când utilizați acest produs: nu utilizați mai mult decât indicat; nu aplicați pe alte părți ale corpului; evita contactul cu ochii. În caz de contact accidental, clătiți ochii cu cantități mari de apă rece de la robinet; unele persoane au experimentat modificări ale culorii și / sau texturii părului; este nevoie de timp pentru a regresa părul. Rezultatele pot apărea la 3 luni cu utilizare o dată pe zi. Pentru unele femei, poate fi necesar să utilizați acest produs o dată pe zi timp de cel puțin 6 luni înainte de a vedea rezultatele; cantitatea de regenerare a părului este diferită pentru fiecare persoană. Acest produs nu va funcționa pentru toate femeile. Opriți utilizarea și întrebați un medic dacă: apar dureri în piept, bătăi rapide ale inimii, leșin sau amețeli; apare brusc, inexplicabilă creștere în greutate; mâinile sau picioarele ți se umflă; apare iritarea scalpului sau roșeață; apare creșterea părului facial nedorit; nu vezi creșterea părului în 6 luni. Poate fi dăunător dacă este utilizat în timpul sarcinii sau alăptării. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de înghițire, solicitați ajutor medical sau contactați imediat un centru de control al otrăvurilor.

Detalii produs

24 Produse

Informatii Livrare

Livrarea costa 20 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 450 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.