Albirea Dintilor cu Crest Whitestrips

Crest Whitestrips sunt benzi de albire a dintilor destinate folosirii acasa. Formula unica iti va albi dintii in doar cateva zile, fara sa puna in pericol smaltul. Compozitia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeasi cu cea folosita de medicii stomatologi. Care este diferenta? Aceleasi rezultate la un pret mult mai mic. Crest Whitestrips apartine companiei Procter & Gamble S.U.A. Calitatea produsului este testata de timp. Din 2001 pe piata S.U.A.

Crest produce benzi care pot fi purtate 30 minute sau 5 minute pe zi pentru mai mult comfort. Produsele noastre contin acelasi ingredient ca si cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dintii.Toate studiile producatorului arata ca Crest Whitestrips nu pune in pericol smaltul dintilor.

Rezultate vizibile pot varia de la o persoana la alta, dar majoritatea persoanelor incep sa vada rezultate pana la jumatatea sedintelor, cu rezultate incredibile dupa incheierea tratamentului. Daca timpul este o prioritate, va recomandam sa incercati Crest Whitestrips Professional Effects, pentru a vedea rezultate in doar 3 zile. Orice sistem de albire de dinti Crest Whitestrips va ofera dinti mai frumosi, vizibil mai albi, garantat!

Garantam ca orice produs Crest Whitestrips albeste dintii. Crest Whitestrips 3D – Stain Shield nu numai ca albeste dintii dar ii protejeaza de depunerile de piatra (tartru).

Toate produsele Crest Whitestrips sunt usor de folosit, le puteti folosi aproape oricand si oriunde. Le puteti purta in timp ce:

Faceti dus / va pregatiti dimineata

Verificati casuta de email / navigati pe internet

Mergeti la munca / conduceti masina

Va uitati la TV / cititi / vorbiti la telefon

Plasturii subtiri, usor de purtat, ofera un ingredient de albire care protejeaza smaltul si care nu va dauna lucrarilor protetice sau obturatiilor cu compozit. Daca aveti lucrari protetice sau pete in urma tratamentelor cu medicamente puternice, va rugam sa va consultati cu medicul dumneavoastra stomatolog daca folosirea tratamentului de albire este in regula.

Crest Whitestrips este cel mai apreciat si cel mai bine vandut produs din Statele Unite.Cu sute de mii de clienti multumiti si recomandarea tuturor medicilor stomatologi, acesta este alegerea perfecta pentru albirea dintilor.

Alatura-te si tu celor carora un zambet alb stralucitor le-a schimbat viata.

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.