• -5%
Aparatori si Protectii corporale
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Proteza Dentara, Zamo®, Box Knockout, Moale si Flexibil, Ultra Slim, Cutie Inclusa, Culoare Verde, marimea M

ZAMO
Proteza Dentara, Zamo®, Box Knockout, Moale si Flexibil, Ultra Slim, Cutie Inclusa, Culoare Verde, marimea M
ZMO-PRTZ-BOX-vrd-M
in stoc
18,40 lei 19,37 lei -5%

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

O OCLUZIE BUNA - Cel mai bine vandut dispozitiv de protecție pentru gură este conceput pentru incepători și profesioniști pentru un confort și performanță superioare. Proiectat folosind tehnologia 3D

ULTRA SLIM doar 2.5 mm - rămane durabil, moale și flexibil după turnare cu o potrivire precisă. Este cea mai confortabilă potrivire și nu vă va freca și nu vă va răni gingiile.

BEST FIT EVER - Designul nostru inovator pre-indentează fiecare apărător de gură cu conturul perfect pentru dinții tăi. Veți modela rapid și ușor o potrivire precisă in mai puțin timp. Concurenții nu se pot compara, Proteza este re-moldabila și poate fi purtata și cu aparat dentar!

PROTECȚIE SLIM - Profil redus pentru sporturi ușoare de contact precum baschet, fotbal, jiu-jitsu brazilian, hochei, lupte, lacrosse, fotbal și multe altele! Spre deosebire de alte aparate de gură, ale noastre nu vor impiedica respirația, vorbirea sau băutul.

3 DIMENSIUNI PENTRU CEA MAI BUNA POTRIVIRE: Consultați Tabelul cu mărimi de mai jos. S este recomandat pentru tinerii sub 12 ani, Medium este cel mai frecvent pentru adolescenți/adulți, L pentru cei cu o mușcătură mai largă.

INSTRUCTIUNI:

Incălziți proteza in apă clocotită
Fierbeți suficientă apă clocotită pentru a scufunda apărătorul de gură. Porniți o oală mică cu apă clocotită pe aragaz. Alternativ, puteți fierbe puțină apă in vasul cu apă fierbinte sau puteți folosi cuptorul cu microunde. Așezați cu grijă aparatul de gură și scufundați-l in apă fierbinte și lăsați-l să se inmoaie timp de 20 de secunde.

Scoateți apărătorul de gură
Folosind o lingură mare, scoateți cu grijă apărătorul de gură din apa clocotită – aveți grijă să vă asigurați că părțile laterale nu se pliază și nu se ating. Puneți rapid apărătorul de gură intr-un recipient cu apă rece timp de cel mult 2 secunde. Apoi ștergeți apărătorul de gură folosind prosopul și introduceți-l in gură cat mai repede posibil, ajustandu-l pe dinții de sus. Ar trebui să fie cald, dar nu neplăcut.

Folosind degetele mari, impingeți apărătoarea de gură in sus și inapoi pe molari și adaptați-o in jurul dinților din față. Mușcați ferm pentru a obține mulajul dinților inferiori pe partea inferioară a apărătoarei. Puneți limba pe cerul gurii pentru a crea presiune și sugeți ferm garda de dinții de sus. Acest lucru va obține o potrivire stransă in jurul dinților tăi. Acest lucru ar trebui să dureze 30-45 de secunde. Nu mestecați apărătorul de gură și nu il mutați in gură in timp ce il montați.

Puneți apărătorul de gură in apă rece
Scoateți apărătorul de gură și inmuiați-l in apă rece. Lăsați-l să se răcească un minut și incercați potrivirea. Ar trebui să se potrivească perfect pe dinții tăi superiori, fără a fi nevoie să-l ții cu limba și ar trebui să se potrivească natural pe dinții tăi inferiori. Dacă se simte inconfortabil sau nu se potrivește, incercați să-l remodelați din nou pană cand obțineți o potrivire adecvată.

Despre Marimi:
Small este destinată sportivilor noștri mai tineri (12 ani și sub)
Medium este potrivit pentru majoritatea adolescenților și adulților (este cea mai populară dimensiune)
Large oferă puțin spațiu suplimentar pentru cei cu o mușcătură mai largă.

*Protezele folosite nu se returneaza.

Detalii produs

Tip Produs
Proteza
Culoare
Verde
Pentru
Barbati
Continut pachet
1x Proteza
Material
Silicon
Sport
Judo
Caracteristici cheie
Flexibil
Marime
M
Exterior
100% polipropilena
Culoare de baza
Verde
7 Produse

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.