Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Politica Confidentialitate

Greeno.RO cunoa╚Öte importan╚Ťa datelor dumneavoastr─â ╚Öi se angajeaz─â s─â protejeze confiden╚Ťialitatea ╚Öi securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi s─â v─â furniz─âm ├«ntr-o manier─â integrat─â ╚Öi practic─â informa╚Ťiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului greeno.ro, clien╚Ťi, poten╚Ťiali clien╚Ťi, consumatori, poten╚Ťiali consumatori, angaja╚Ťi, fo╚Öti angaja╚Ťi) ├«n cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.


Aceast─â Politic─â are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate ├«n scopul acces─ârii website-ului greeno.ro, dispozitive de tip smartphone, tablet─â. ├Än cazul ├«n care nu sunte╚Ťi de acord cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile legate de utilizarea acestora (expuse ├«n acest document din punct de vedere al protec╚Ťiei datelor cu caracter personal dar ╚Öi ├«n documentele Condi╚Ťiile Generale,  Politica de Confiden╚Ťialitate din punct de vedere al informa╚Ťiilor confiden╚Ťiale, drepturi de autor, etc.), v─â rug─âm s─â nu utiliza╚Ťi site-ul www.greeno.ro .


Conform cerin╚Ťelor Regulamentului General privind Protec╚Ťia Datelor nr. 679/2016 al U.E. denumit ├«n continuare ÔÇťRegulamentÔÇŁ pentru protec╚Ťia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, Greeno.RO administreaz─â ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furniza╚Ťi despre dumneavoastr─â, ├«n contextul vizit─ârii site-ului ╚Öi achizi╚Ťion─ârii serviciilor Greeno.RO sub brand-ul: Greeno.RO.


Prin bifarea faptului c─â sunte╚Ťi de acord cu Condi╚Ťiile Generale ╚Öi Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, dup─â caz, prin continuarea utiliz─ârii site-ului ╚Öi serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunte╚Ťi de acord cu aceast─â Politic─â de prelucrare a datelor cu caracter personal.


Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Greeno.RO colectează și prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru următoarele scopuri de prelucrare:


  1. Administrarea, îmbunatatirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul greeno.ro .
  2. Activit─â╚Ťi comerciale de v├ónz─âri servicii, cuprinz├ónd realizare, administrare ╚Öi dezvoltare v├ónz─âri de servicii pe website-ul greeno.ro , administrarea conturilor clien╚Ťilor, cercetare / studii de pia╚Ť─â, statistic─â.
  3. Reclam─â, marketing ╚Öi publicitate, activit─â╚Ťi de promovare a serviciilor Greeno.RO, desf─âsurarea campaniilor promo╚Ťionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urm─ârire ╚Öi monitorizare a v├ónz─ârilor de servicii ╚Öi comportamentului consumatorului.
  4. Activit─ât╚Ťi de post-v├ónz─âri, cuprinz├ónd servicii de rela╚Ťii cu clien╚Ťii, informarea utilizatorilor/ clien╚Ťilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul greeno.ro ),  ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii serviciilor de repara╚Ťii ╚Öi ├«ntre╚Ťinere a produselor comercializate prin activitatea desf─â╚Öurat─â ├«n cadrul serviciului Call Center; efectuarea interven╚Ťiei de service, ├«nlocuiri de produse.
  5. ├Än scop probatoriu ├«n leg─âtura cu activit─â╚Ťile de mai sus ╚Öi de arhivare.


Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucr─âm

  1. Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucr─âm urm─âtoarele categorii de date cu caracter personal:
  2. Pentru administrarea, ├«mbun─ât─â╚Ťirea ╚Öi realizarea serviciilor furnizate de site-ul greeno.ro :
  3. nume, prenume, adresa (domiciliu/re╚Öedin╚Ťa), e-mail,, informa╚Ťii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului ÔÇô loca╚Ťia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informa╚Ťii ├«n leg─âtur─â cu intervalul orar precum ╚Öi data la care a fost folosit website-ul greeno.ro , alte informa╚Ťii care rezult─â din folosirea aplica╚Ťiilor de tip Cookies; Pentru mai multe informa╚Ťii legate de cookie-uri, v─â rug─âm consulta╚Ťi Politica de utilizare Cookie-uri afi╚Öat─â pe website. 
  4. Pentru activit─â╚Ťi comerciale de v├ónz─âri de servicii, cuprinz├ónd realizare, administrare ╚Öi dezvoltare v├ónz─âri, inclusiv v├ónz─âri online pe website-ul www.greeno.ro, administrarea conturilor clien╚Ťilor, cercetare / studii de pia╚Ť─â, statistic─â: - nume, prenume, adresa (domiciliu/re╚Öedin╚Ťa), telefon, e-mail, adrese de livrare.
  5. Pentru reclam─â, marketing ╚Öi publicitate, activit─â╚Ťi de promovare a serviciilor Greeno.RO, desf─â╚Öurarea companiilor promo╚Ťionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urm─ârire ╚Öi monitorizare a v├ónz─ârilor ╚Öi comportamentului consumatorului. - nume ╚Öi prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/re╚Öedin╚Ťa),  obi╚Önuin╚Ťe/ preferin╚Ťe/ comportament ÔÇô ├«n plus, Greeno.RO prelucreaz─â date const├ónd ├«n seria ╚Öi num─ârul actului de identitate strict pentru identificarea c├ó╚Ötig─âtorilor campaniilor promo╚Ťionale (dac─â este cazul ca acestea s─â aib─â loc) ╚Öi pentru conformarea cu cerin╚Ťele legisla╚Ťiei fiscale. De asemenea, unele din aceste date sunt necesare ca indentificator unic al persoanei ├«n func╚Ťie de tipul concursului/promo╚Ťiei/aplica╚Ťiei/jocului la care particip─â.
  6. Pentru activit─â╚Ťi de post-v├ónz─âri, cuprinz├ónd servicii de rela╚Ťii cu clien╚Ťii, informarea utilizatorilor/ clien╚Ťilor privind evaluarea serviciilor oferite de Greeno.RO, ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii serviciilor ├«n cadrul serviciului Call Center: -  nume ╚Öi prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/re╚Öedin╚Ťa), voce, obi╚Önuin╚Ťe/preferin╚Ťe/comportament, alte date care rezult─â din evaluarea produselor de c─âtre clien╚Ťi ÔÇô ├«n plus, Greeno.RO prelucreaz─â date referitoare la: cod numeric personal, serie ╚Öi num─âr act identitate, date bancare, doar pentru situa╚Ťiile ├«n care intervin ├«nlocuiri de Servicii.
  7. ├Än scop probatoriu ├«n leg─âtura cu activit─â╚Ťile de mai sus ╚Öi de arhivare: stocarea de date cu caracter personal men╚Ťionate la scopurile de mai sus ├«n vederea men╚Ťinerii eviden╚Ťelor legate de activit─â╚Ťile desf─â╚Öurate, pentru protejarea drepturilor ├«n justi╚Ťie ╚Öi exercitarea altor drepturi conform legii ╚Öi contractelor ├«ncheiate, ├«ndeplinirea eventualelor cerin╚Ťe de arhivare, ├«n acord cu dispozi╚Ťiile legale.

Datele cu caracter personal care beneficiaz─â de un regim special de protec╚Ťie cum ar fi codul numeric personal, seria ╚Öi num─ârul actului de identitate, vor fi colectate ╚Öi prelucrate ├«n condi╚Ťii limitative ╚Öi ├«n concordan╚Ť─â cu dispozi╚Ťiile legale pentru asigurarea respect─ârii regulilor aplicabile ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesar─â pentru ca Greeno.RO. s─â realizeze activit─â╚Ťile listate conform celor de mai sus.

Cui dezv─âluim datele dumneavoastr─â cu caracter personal

├Än vederea realiz─ârii unuia sau mai multor scopuri din cele men╚Ťionate mai sus, Greeno.RO poate dezv─âlui datele dumneavoastr─â cu caracter personal urm─âtoarelor categorii de destinatari:


  • partenerilor contractuali ai Greeno.RO (cum este cazul companiilor cu care Greeno.RO se afl─â ├«n rela╚Ťii de parteneriat, dar numai ├«n temeiul unui angajament de confiden╚Ťialitate din partea acestora, prin care garanteaz─â c─â aceste date sunt p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi c─â furnizarea acestor informa╚Ťii personale se face conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare),
  • furnizori de servicii (de marketing, servicii de plat─â / bancare sau alte servicii), inclusiv entit─â╚Ťi care asist─â Greeno.RO ├«n prelucrarea de date ├«n calitate de ├«mputernici╚Ťi, asiguratori, autorit─â╚Ťi publice (Parchet, Poli╚Ťie, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti ╚Öi altor organe abilitate ale statului), ├«n baza ╚Öi ├«n limitele prevederilor legale ╚Öi ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acela╚Öi grup cu Greeno.RO precum ╚Öi dumneavoastr─â ca persoan─â vizat─â ├«n contextul exercit─ârii dreptului dumneavoastr─â de acces, articolul 15 din Regulament.


Datele ├«nregistrate de Greeno.RO nu se v├ónd c─âtre ter╚Ťi ╚Öi sunt folosite doar ├«n scopul ├«mbun─ât─â╚Ťirii serviciilor Greeno.RO. 


Prin citirea prezen╚Ťei Politici a╚Ťi luat la cuno╚Ötin╚Ť─â de faptul c─â v─â sunt garantate drepturile prev─âzute de Regulament, respectiv: 

  • de a fi informa╚Ťi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, articolul 13 ╚Öi 14 din Regulament;
  • de acces la datele dumneavoastr─â cu caracter personal, articolul 15 din Regulament;
  • de rectificare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal articolul 16 din Regulament;
  • de ╚Ötergere (ÔÇťdreptul de a fi uitatÔÇŁ) a datelor personale, articolul 17 din Regulament;
  • de a ob╚Ťine restric╚Ťionarea prelucr─ârii, articolul 18 din Regulament;
  • la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament;
  • de a v─â opune prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ╚Öi s─â solicita╚Ťi rectificarea, actualizarea ori ╚Ötergerea datelor ├«n condi╚Ťiile  legii-├«n cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oric├ónd, ├«n mod gratuit ╚Öi f─âr─â justificare, articolul 21 din Regulament;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri articolul 22 din Regulament;
  • de a depune o pl├óngere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP , articolul 77 din Regulament;
  • de a v─â adresa justi╚Ťiei ├«n cazul ├«n care s-au constatat ├«nc─âlc─âri ale legisla╚Ťiei ├«n materie, articolele 78 ÔÇô 79 din Regulament.

V─â pute╚Ťi exercita aceste drepturi trimi╚Ť├ónd un e-mail c─âtre Greeno.RO prin accesarea formularului de contact la adresa greeno.ro/contact.


Pute╚Ťi s─â v─â opune╚Ťi oric├ónd ╚Öi f─âr─â justificare, prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n scop de marketing direct, prin trasmiterea c─âtre Greeno.RO. (prin accesarea formularului de contact la adresa greeno.ro/contact/ sau la adresa de e-mail: office@greeno.ro , a unei solicit─âri scrise, datate ╚Öi semnate ├«n acest sens. ├Än acest caz, solicitarea dumnevoastr─â va fi ├«naintat─â c─âtre departamentul specializat al Greeno.RO; este posibil s─â primi╚Ťi un mesaj prin care se confirm─â c─â op╚Ťiunea dumneavoastr─â a fost notat─â, precum ╚Öi orice alte informa╚Ťii necesare, dup─â caz.


Prevederi speciale legate de minori 

Greeno.RO nu urm─âre╚Öte ├«n activit─â╚Ťile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O aten╚Ťie deosebit─â se acord─â pentru a se asigura c─â orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaz─â ├«n conformitate cu cerin╚Ťele Regulamentului, articolul 8 ╚Öi ├«n cazuri strict determinate.

Greeno.RO nu realizeaz─â activit─â╚Ťi promo╚Ťionale de marketing direct fa╚Ť─â de minori.

Minorilor care nu au ├«mplinit v├órsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunica╚Ťii pe site-ul Greeno.RO, ori participarea la concursuri sau campanii ale Greeno.RO, dec├ót dac─â aceasta se realizeaz─â ├«n numele minorului de c─âtre reprezentantul legal sau tutorele minorului ├«n cauz─â, conform legii.

Minorii care au implinit v├órsta de 14 ani pot achizi╚Ťiona produse sau servicii ╚Öi solicita ╚Öi primi comunica╚Ťii de la Greeno.RO numai dac─â au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoan─â care ne furnizeaz─â datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplica╚Ťii sau dispozitive acoperite de aceast─â Politic─â garanteaz─â c─â este major, respectiv are capacitate deplin─â de exerci╚Ťiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai ├«n condi╚Ťiile legii, ╚Öi av├ónd ├«n vedere cele de mai sus. 


Durata prelucr─ârii datelor 

Va fi determinat─â ├«n general de momentul exercit─ârii dreptului dumneavoastr─â la opozi╚Ťie, ├«n conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul   European nr. 679/2016. Excep╚Ťie: Pentru datele  declarate ├«n cadrul serviciului call center, durata prelucr─ârii datelor este de 5 3 ani, ca regul─â, sau p├ón─â la exercitarea dreptului de opozi╚Ťie. De asemenea, Greeno.RO poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durat─â mai ├«ndelungat─â, ├«n scop probatoriu ╚Öi de arhivare.

Totodat─â, stocarea datelor personale pentru o perioad─â mai ├«ndelungat─â de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor, administrarea conturilor clien╚Ťilor, cercetare / studii de pia╚Ť─â.


Alte informa╚Ťii

V─â rug─âm s─â verifica╚Ťi la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politic─â de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informa╚Ťi ├«n leg─âtura cu aceasta.

La ├«ncheierea opera╚Ťiunilor de prelucrare, datele ├«nregistrate vor putea fi transferate, integral ori par╚Ťial, oric─ârei alte persoane juridice cu respectarea legisla╚Ťiei speciale ├«n vigoare, ├«n condi╚Ťiile ├«n care acestea vor fi folosite ├«n scopuri similare cu cele prev─âzute ├«n acest document.

Pentru inregistrarea eronată a datelor personale cauzată de softul de indexare a datelor, Greeno.RO nu își asumă nicio responsabilitate.

V─â semnal─âm faptul ca niciun program de securizare a informa╚Ťiilor nu este infailibil.