Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Anesderm - Pierre Fabre Dermatologie - Crema anestezica 30gr

-12% Stoc Epuizat Anesderm - Pierre Fabre Dermatologie - Crema anestezica 30gr

ANESDERM ® - COMPATIBILĂ CU PIELEA PENTRU O VIZITĂ FĂRĂ DURERE LA DOCTOR

ANESDERM ®, Pierre Fabre Dermatologie oferă acum și o cremă pentru a amorti pielea înainte de operații dureroase. Fie vaccinare, prelevare de sânge, injecție de anestezic local pe o parte sensibilă a corpului, terapie cu laser sau o procedură chirurgicală minoră, cum ar fi îndepărtarea unui semn de naștere - ANESDERM ® asigură un tratament nedureros și, prin urmare, fără stres.


VERSATILĂ

Ingredientele active dovedite ale ANESDERM ® pătrund în piele și o fac insensibilă la durere după un timp de expunere de aproximativ o oră prin blocarea transmiterii stimulului durerii la creier. Vaccinările, analizele de sânge sau îndepărtarea unor mici modificări ale pielii, cum ar fi negii, pot fi efectuate fără durere și își pot pierde teroarea prin ANESDERM ®. ANESDERM ® poate fi de asemenea utilizat pe mucoasa genitală adultă, de ex. B. pentru anestezie locală înainte de intervenții minore, cum ar fi îndepărtarea negilor genitali sau injectarea de anestezice locale.

ANESDERM ® Creama este disponibila într-un tub cu 30 g fără rețetă de la farmacie.


ANESDERM® 25 mg / g + 25 mg / g cremă

Ingrediente active: 1 g cremă conține: 25 mg prilocaină, 25 mg lidocaină.

Domeniu de aplicare: anestezic pe termen scurt al suprafeței pielii înainte de anumite intervenții medicale. Avertisment: conține macrogolglicerol hidroxiestearat. Citiți prospectul și întrebați medicul sau farmacistul despre riscuri și reacții adverse.

Nu utilizați ANESDERM® Cream:

• dacă sunteți alergic (hipersensibil) la lidocaină, prilocaină sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale cremei ANESDERM®

• dacă sunteți alergic (hipersensibil) la anestezice locale,

• dacă aveți de efectuat o intervenție chirurgicală pe ureche, de exemplu, dacă aveți infecție la urechea medie.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Vizualizari: 864
  • Cod produs: SWSS10
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 169,00 RON
  • 149,00 RON
  • TVA inclus: 149,00 RON

Retur Gratuit

Returnari produsele in 14 zile calendaristice in conditia in care au fost livrate si veti primi banii inapoi.

Disponibil in SEAP

Produsele noastre sunt disponibile prin sistemul electronic de achizitii publice (SEAP). Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Etichete: crema anestezica