Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Ulei de Cocos pentru Pulling si Albirea Dintilor – Pachet 14 Plicuri

In Curand Ulei de Cocos pentru Pulling si Albirea Dintilor – Pachet 14 Plicuri

Ce este tragerea uleiului?
Răspuns scurt: Tragerea uleiului este un act de uleiere (de obicei, Susa, Floarea-soarelui sau Cocos) în gură timp de până la 20 de minute pentru a îmbunătăți sănătatea orală.

Ideea de bază este că uleiul se scurge în gură pentru o perioadă scurtă de timp în fiecare zi și că această acțiune ajută la îmbunătățirea sănătății orale. La fel ca și în cazul curățării uleiului pentru piele, se aplică principiul “cum se dizolvă”, deoarece uleiul este capabil să taie plăcile și să elimine toxinele fără a perturba dinții sau gingiile.

Practica tragerii uleiului (numită și gundusha) a început în India cu mii de ani în urmă, iar din cercetarea mea a fost introdusă pentru prima dată în Statele Unite la începutul anilor 1990 de către un medic pe nume Dr. F. Karach, care la folosit cu succes în practica sa medicală.

Beneficiile tragerii uleiului
Deși este nevoie de mai multe cercetări pentru a determina orice susținere științifică față de tragerea uleiului, am observat beneficiile personal și zeci de cititori jură pe eficacitatea lor.

De fapt, în cercetările noastre originale, am găsit sute de mărturii online de la persoane care au beneficiat de beneficii de pe urma tragerii uleiului, inclusiv ajutor cu afecțiuni cutanate, artrită, astm, dureri de cap, dezechilibre hormonale, infecții, probleme hepatice și multe altele.

Deși am făcut acest lucru câțiva ani, singura mea experiență personală este sănătatea orală crescută (fără placă) și dinții mai puțin sensibili (și mai albi). Am auzit câțiva experți explică cum bacteriile și infecțiile pot intra în sânge prin gură, are sens că abordarea acestor infecții ar putea avea un impact în alte părți ale corpului.

Cel puțin, credem că tragerea uleiului poate fi foarte benefică și nu are un dezavantaj atâta timp cât un ulei de calitate (care este suficient de ridicat pentru a mânca) este folosit și se face corect. Tragerea uleiului este o terapie foarte ieftină care ar putea avea un mare beneficiu pentru sănătatea orală, așa că nu vedem niciun dezavantaj în încercarea sa și am folosit-o de mai mulți ani.

Cum să clătiți cu ulei
Conceptul este incredibil de simplu. Practic, o persoana roteste cateva lingurite de ulei pe baza cocos in gura timp de 20 de minute, apoi scuipa si se clateste bine. Tragerea uleiului se face cel mai bine dimineața, înainte de a mânca sau a bea ceva, deși dr. Bruce Fife sugerează că se poate face înainte de fiecare masă dacă este necesar pentru infecții mai severe sau probleme dentare.

Instrucțiuni de tragere a uleiului
Puneți 1 plic de ulei în gură. Uleiul tradițional utilizat în tragerea uleiului este uleiul de cocos, de asemenea, petrolul care a fost cel mai studiat pentru utilizarea în tragerea uleiului.
Clătiți timp de 5 de minute. Aparent, timpul este esențial, potrivit dr. Bruce Fife, autorul terapiei cu pulverizare de ulei, deoarece acesta este suficient de lung pentru a se rupe prin placă și bacterii, dar nu suficient de lung încât organismul începe să reabsoarbă toxinele și bacteriile. Uleiul va deveni mai gros și mai lăptos pe măsură ce se amestecă cu saliva în acest timp și ar trebui să fie alb crem, atunci când scuipa. De asemenea, se va dubla în volum în acest timp din cauza saliva. La inceput, poate fi dificil sa o faci in cele 5 minute.
Scuipați uleiul în cutia de gunoi. Mai ales dacă aveți un sistem septic ca mine … nu scuipați în chiuvetă! Uleiul poate să se îngroșeze și să înfundă conductele. Nu înghițiți uleiul, deoarece este, sperăm, plin de bacterii, toxine și puroi care nu sunt acum în gură!
Clătiți bine cu apă caldă. Apa calda pare sa curete mai bine gura.
Periați bine. Recomandăm pasta de dinți cu cărbune activ pentru a vă asigura că ucide toate bacteriile rămase.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Vizualizari: 2268
  • Cod produs: BMB-OIL
  • Disponibilitate: In Curand
  • 78,00 RON
  • TVA inclus: 78,00 RON

Retur Gratuit

Returnari produsele in 14 zile calendaristice in conditia in care au fost livrate si veti primi banii inapoi.

Disponibil in SEAP

Produsele noastre sunt disponibile prin sistemul electronic de achizitii publice (SEAP). Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Etichete: ulei cocos, glory smile