Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Gel Anestezic Orajel TwinPack

Stoc Epuizat Gel Anestezic Orajel TwinPack

Fie că este vorba de simptome de durere în gură, gât, gingii sau salivare excesivă, durerea provocată de apariţia dinţişorilor poate fi greu de suportat de către copilul tău.

Baby Orajel Twin Pack funcționează în mod eficient pentru a calma durerea pe timp de zi sau noapte. Gelul este ușor de utilizat şi vă permite să aplicați delicat în locul unde copilul tău are nevoie cel mai mult iar ameliorarea durerii se produce instant.

Formula de noapte cu benzocaină în concentraţie de 10% oferă un plus de ameliorare pentru a calma gingiile inflamate, astfel încât copilul şi dumneavoastră puteţi dormi liniştiţi întreaga noapte.

Este recomandat pentru copiii cu vârstă de peste 2 ani  şi este marca de încredere #1 folosită de medici pediatri,  este recomandat de Asociaţia Farmaciştilor şi este folosit de către părinți  mai mult decât toate celelalte mărci similare combinate.

Baby Orajel® Teething Gel – Twin Pack se compune din două tuburi de gel (gelul de zi și gelul de noapte) fiecare tub având câte 5,3 grame.

Baby Orajel® Teething Gel Nighttime Formula (sau gelul Baby Orajel de noapte) conţine 10% benzocaină iar Baby Orajel® Teething Gel – Daytime formula (sau gelul Baby Orajel de zi) conţine 7,5% benzocaină.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Vizualizari: 832
  • Cod produs: CRST-SPR-PL
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 75,00 RON
  • TVA inclus: 75,00 RON

Retur Gratuit

Returnari produsele in 14 zile calendaristice in conditia in care au fost livrate si veti primi banii inapoi.

Etichete: gel anestezic