• -6%
Crema, Ajanta, Melacare, Tratament...
Crema, Ajanta, Melacare, Tratament...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema, Ajanta, Melacare, Tratament Melasma, cu Hidrochinona, Mometazona si Tretinoin, 20gr

Ajanta
Crema, Ajanta, Melacare Forte, Tratament Melasma, cu Hidrochinona 4%, Mometazona 0.1% si Tretinoin 0.025%, 20gr
AJNT-MLCR-FRTE-20gr
in stock
lei78.83 lei83.86 -6%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Description

MELACARE este un tratament al pielii utilizat in principal pentru tratarea melasmei. Melasma, cunoscută și sub numele de cloasma sau mască a sarcinii, este o afecțiune comună a pielii care provoacă pete maronii pe față. Este mai frecvent la femei decat la bărbați. Petele decolorate (gri-maronii) apar mai ales pe frunte, bărbie, nas și obraji.

MELACARE conține trei ingrediente și anume: Hidrochinonă (agent de depigmentare sau albire a pielii), Mometazonă (corticosteroid) și Tretinoină (o formă de Vitamină A sau retinoizi). Hidrochinona aparține clasei de agenți de iluminare a pielii care funcționează prin scăderea cantității de melanină (un pigment al pielii) care este responsabil pentru intunecarea pielii. Mometazonă aparține clasei de corticosteroizi care acționează in interiorul celulelor pielii și inhibă eliberarea anumitor mesageri chimici din organism care provoacă roșeață, mancărime și umflături. Tretinoina aparține clasei de retinoizi (vitamina A artificială) care funcționează prin creșterea reinnoirii celulelor pielii, ceea ce ajută la exfolierea naturală a straturilor exterioare ale pielii. De asemenea, tretinoina slăbește celulele de pe suprafața pielii și deblochează porii prin reducerea producției de ulei in piele. Astfel, scade cosurile, punctele albe și punctele negre.

MELACARE este doar pentru uz extern. Luați o cantitate mică de MELACARE pe varful degetelor și aplicați pe zona afectată curată și uscată. Evitați contactul MELACARE cu nasul, gura, ochii, urechile sau zonele intime. Nu aplicați pe o zonă tăiată, deschisă sau pe zona iritată. In cazul in care MELACARE CREMA 20GM vine in contact accidental cu aceste zone, clătiți bine cu apă. Unele persoane pot prezenta dureri ale pielii, acnee, roșeață, iritație, arsură, mancărime sau senzație de piele. Cele mai multe dintre aceste reacții adverse ale MELACARE nu necesită asistență medicală și se rezolvă treptat in timp. Cu toate acestea, dacă efectele secundare persistă sau se agravează, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră.

ATENTIE
Dacă sunteți alergic la MELACARE sau la orice alte ingrediente, vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră. Dacă sunteți insarcinata, mama care alăptează sau intenționați să aveți sarcină, este recomandat să consultați un medic inainte de a utiliza. Nu este recomandat copiilor cu varsta sub 12 ani. Nu aplicați pe piele sau răni ulcerate. Evitați expunerea la soare in timp ce utilizați MELACARE, deoarece poate face pielea mai sensibilă la lumina soarelui și poate provoca arsuri solare. Purtați imbrăcăminte de protecție și folosiți o protecție solară in timp ce ieșiți pentru a vă proteja pielea de arsurile solare. Nu acoperiți sau infășurați zona tratată cu un bandaj, cu excepția cazului in care medicul dumneavoastră vă recomandă. Evitați fumatul sau apropierea de flăcări goale, deoarece țesătura (așternuturi, imbrăcăminte, pansamente) care este in contact cu MELACARE CREAM 20GM ia foc și arde ușor. Dacă aveți alergie la sulfit, astm, aveți rozacee (roșeață și deseori umflături roșii, mici, umplute cu puroi pe față), acnee, subțierea pielii, dermatită periorală (roșeață și umflarea pielii din jurul gurii), mancărime genitală, varicela, diabet, rani, piele ulcerata, negi, zona zoster (o infectie virala care provoaca eruptie dureroasa), eczeme (mancarime, umflaturi ale pielii) sau orice alta afectiune a pielii, informati medicul inainte de a aplica MELACARE.

 

Instrucțiuni de utilizare

MELACARE este doar pentru uz extern. Spălați fața cu săpun și uscați pielea. Luați o cantitate mică de MELACARE pe varful degetelor și aplicați pe zona afectată curată și uscată o dată pe zi, pe timp de noapte sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Evitați contactul MELACARE cu nasul, gura, ochii, urechile sau vaginul. In cazul in care crema vine in contact accidental cu aceste zone, clătiți bine cu apă.

Depozitare

A se păstra intr-un loc răcoros și uscat, departe de lumina soarelui

Efecte secundare

La fel ca toate tratamentele, MELACARE poate provoca unele reacții adverse, cum ar fi dureri ale pielii, acnee, roșeață, iritații, arsură, mancărime sau senzație de usturime a pielii. Cele mai multe dintre aceste reacții adverse ale MELACARE nu necesită asistență medicală și se rezolvă treptat in timp. Cu toate acestea, dacă efectele secundare persistă sau se agravează, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră.

 

Product Details

19 Items

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Melacare

Evaluare totala: 0 1 2 3 4

Este cea mai buna cremă pentru a trata melasma dintre toate cele încercate până acum.


Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.