Apa de Gura pentru Adulti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Apa de Gura pentru Adulti, GUM, HaliControl, Tratament Xerostomie, Fara Alcool, 300ml

GUM
Apa de Gura pentru Adulti, GUM, HaliControl, Tratament Xerostomie, Fara Alcool, 300ml
GUM-HLCNTR-300ml
out of stock
lei37.00

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Apa de gură Gum Halicontrol restabilește respirația pură și sănătoasă, oferind in același timp prospețime și protecție de lungă durată.

Utilizarea acestuia vă permite să găsiți:

  • O respirație pură și sănătoasă prin captarea și neutralizarea compușilor de la originea mirosurilor neplăcute limitand volatilizarea acestora datorită tehnologiei breathclear
  • Prospețime imediată care oferă o respirație proaspătă de lungă durată datorită tehnologiei avansate optacool
  • O durată indelungată protectie prin eliminarea bacteriilor responsabile de respiratia urat mirositoare datorita actiunii combinate a tehnologiei CPC si optafresh.

Administrare:
Clătiți-vă gura de două ori pe zi cu 10 pană la 15 ml timp de cel puțin 30 de secunde după ce vă spălați pe dinți cu pastă de dinți Gum halicontrol.

Ingrediente:
Aqua, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, izomaltă, xilitol, metilparaben, aromă, lactat de zinc, ciclodextrină, zaharină de sodiu, clorură de cetilpiridiniu, acid lactic, hidroxid de sodiu, CI 42090, limonen, citral.
 

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.